Thursday, December 16, 2010

KEPENATANKU~~~

assalamualaikum w.b.t...

waduh2... letihnya rsa ari nie.. xtaw la nak kata wat apa.. men carrom ja kot.. haha...
erm... td bngun lambt skit. huhu.. then, x sdaq plak yg kakna pi interview.. duk ngan ami ja pn.. duk smbil lepak2 tgok tv ngn ami.. mmg x bosan pn, on9 smbil tgok tv.. then, aku tiba2 la tringat nk jual bku2 + krtas2 yg lama 2... erm.. bleyh la.. dpt la skit duit.. haha.. cian kat ami sb kna kejaq lori 2, haha.. padan muka..

xbek sngguh kan aku nie, tp besa la aku kan kakak dya.. hehe~~

tgahari 2 skit, aku keluaq ngn kakna n ami.. abah antaq pi carrefour.. hehe. dpt la jalan sat2, drpd bohsan di rumah.. erm xtaw la nk wat pa cuti ni, ingt nk balik PENANG tp xtaw la bleyh ke tak.. tgok lu ar, tngu abg afiq blik lu..

erm, aku rsa lepas ni blog nie jela tmpat aku meluahkan prsaan aku.. nak wat cm ner, xde tmpt sgt pn nk ngadu.. hukhuk~~ xpela, at least blog nie akan ada utk menemani aku walaupn aku ksnyian..


ok, back 2 main story.. kt carrefour 2, kami beli sushi.. wah, bez giler ar.. dah ar lama x makan. haha.. trpaksa la share2 duit utk beli.. hehe.. teringin pnya pasai. nak wat cm na.
Then, lpas blik dr carrefour, aku, kakna ngan ami plan nk kemas umah.. ye ar, x abeh2 nak kena marah ja, padahal x semak sgt pn.. hehe.. kami pn mmlakan rncngan kami slpas asar around 6 pm. MEMANG X LETIH SANGAT pn tapi peluh 1 badan 2 ada ar. haha.

erm.. ok ler.. dh lewat pagi nie.. nk tidoq dah..
see u 2morrow my beloved blogger...

wassalam....
Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA