Monday, September 23, 2013

Terima kasih Nuffnang !

Assalamualaikum, selamat pagi


Ok, aku tahu macam pelik bila aku update blog masa hari bekerja kan, tapi disebabkan weekend haritu aku macam sibuk sedikit, so masa yang ada dan terluang ni aku curi sekejap untuk update blog. Haha


So, disebabkan entry ni entry di hari bekerja, makanya entry ini pun akan jadi ringkas, padat dan mutakkhir lah. Haha. Ok, rasanya semua dah baca tajuk yang penat aku perah otak tu, so baiklah kiranya aku bercerita terus tanpa memutar belitkan lagi ayat.

Haha, sebenarnya aku cuma nak cakap yang aku sayangggggg sangattt Nuffnang ni. Hikhik. Sebabnya Nuffnang rajin jugak bagi BE kat aku. Alhamdulillah, walaupun earning taklah sehebat mana, tapi still bersyukur atas rezeki yang Allah bagi ni.

Dannn walaupun aku jarang update blog, tapi Nuffnang still baik hati nak bagi BE kat aku. Walaupun aku dah jarang blogwalking sekarang, followers pun banyak tu jee tapi still dapat jugak satu dua BE. 

Alhamdulillah, BE untuk Q3 Prepaid Roaming tu still berjalan walaupun dah sebulan lebih dan juga BE untuk Escape-Teaser ni. Ok, sebenarnya cuma nak cakap pasal BE yang terbaru ni Ford MCA Launch (SEPT) ni. Haha. Baru je lagi masuk semalam. Tak perasan jugak aku sebenarnya, sebab sebelum ni macam merajuk jugak aaa lama BE tak masuk. Tengok2 masa log in Nuffnang tadi, ada jugak satu. Yeay ! Alhamdulillah. :)

Hah, sampai sini dululah, nanti aku sambung merepek lagi dekat entry lain. Nantikannn yer ! Btw, lepasni aku kena rerajin jugak ah update blog ni, baru masyuk Nuffnang kan. Haha. Ok, byeee




Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM