Tuesday, October 23, 2012

It is over and home sweet home ! :)

Assalamualaikum semuaaa.

Yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Final exam dah habis beberapa hari yang lalu, iaitu pada hari Jumaat yang lepas seperti yang diberitahu pada entry yang dulu kan. So, harini dah Selasa kan? Mesti ada tertanya tanya kenapa aku tak update blog lagi kan? *eh, ada ka? haha* Well, kalau tak dak pun, meh nak cerita. Lepas habis paper Sterile petang Jumaat tu, sepatutnya memang nak balik rumah terus, tapi memandangkan roomate dan housmates mintak stay malam tu, jadi terpaksalah akur kan. Haha. Lagipun, esok paginya tu kami akan ada second injection untuk HPV tu. Jadi, better staylah senang cerita kan. Malam tu memang rasa bosan amat dan teramatlah, sebab apa? Yelah, biasanyaa time malam2 cenggitulah kami nak struggle stay up bagai untuk next paper walaupun ada gap 3 hari lagi kan. Haha. Semua tu kenangan yang tak mampu aku lupakan. Stay up bagai nak rak dengan Fatin, studyy sesama, belajar dan faham apatah lagi menghafal. Aishh, rindu pulak tiba2. InsyaAllah harapnya result aku okeylah sem ni. Tak mintak banyak, cukuplah sekadar lulus semua subject dan harap dekanlah. :) InsyaAllah, sama2 doakan. =)

Google#

Okey, nak dijadikan cerita lepas injection, dalam pukul 4 petang lebih mak aku mai ambik aku kat kolej. Masa tu dah rasa lain macam dah. Maksud aku rasa tak sihat lah kan. Mata panas semacam ja. Tapi aku biaqkan dulu. Yelah, mood nak balik tu terlampau2 kot. Muehehe. Lepas tu, sampai2 ja rumah, lepas dah makan makan semua, terus masuk bilik dan baring. Since dalam kereta lagi rasa dh dahi panas, jadi smpai ja teruslah landing kan. Hajat nak tiduq ssat ja, tapi terlajak sampai mana hala dah. Haha. Sejak bangun tu yg badan rasa lemah sangat2. Dan mulalah demam yang agak panas tak berapa nak panas. Ditambah dengan kesan injection HPV tu, bertambahlah lemah aku dibuatnya. Nak angkat tangan pun tak larat. Uhuk3. Jadi sebab tu aku tak dapat nak update blog lepas2 ja sampai rumah. Nak menaip sangat tak larat. Twitter pun terabai time tu. Ngeh3.

Dan sekarang ! Alhamdulillah, dah sihat sikit dah. Sebab tu, nak update jugak walaupun macam dah agak lambat kan nak home sweet home. Muehehe. Dan macam biasa, tiap kali cuti ataupun aku ada di rumah, memang kerja aku ke sana ke mari, hantaq adik, ambik adik, beli makan, beli barang. dan sebagainyaaa. Dah lali dengan diri aku. Walaupun masa mula2 tu rasa malas nak pegang stereng, almaklumlah tangan sakit kan. Tapi, kena kuatkan diri jugak. Sebab jenis aku, aku taksuka habaq kat mak atau abah kata aku sakit or demam. Kalau dah melarat sikit, baru bagitau. Ngeh3.

#Google
Eh, okeylahh. Rasa macam dah panjang sangat aku update ni. Sorry lah ya, nak baca silakan, taknak takpa. Tiada paksaan. Kehkeh. InsyaAllah, tiada aral melintang, aku akan update selalu dan akan aktif balik berblogging selama sebulan aku bercuti ni. ! :) So, jumpa lagi nanti di lain entry. Selamat malam ! 

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

Cik Jelly Chan (CJC) said...

yeay
mari kita
bersuka ria
hahaha

Cinta Misteri said...

Yeaahhhh...tunggu utk resut plak. Somoga dpt result yg terbaek..

Gudlak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA