Saturday, February 4, 2012

BUKAN CALANG-CALANG EXPRESS GIVEAWAY~

Assalamualaikum semua. Sebelum alyaa mengundur diri untuk beradu, alyaa ingat nak join satu GA ini. Tiba2 terjumpa masa blogwalking tadi. Saja nak cuba nasib, lagipun lama tak join kan. Hihi.

Banner Bukan Calang-Calang Express Giveaway
Okay, sekarang seperti GA2 yang lain, mesti ada syaratnya bukan? Jom, kita tengok syaratnya~


#syarat2nya#

Uwaa~~ Nampaknya untuk syarat yang kedua tu macam susah sikit nak buat. Sebabnya Alyaa memang already takde bloglist. Haha~ Act memang dah lama nak buat bloglist tu. Tapi, sampai sekarang tak siap-siap lagi. Hihi. InsyaAllah, untuk menyempurnakan syarat GA ni, Alyaa akan buat bloglist selepas ni. Mungkin sebelum tarikh tutup siaplah bloglist tu. Aminn..~ Erm btw, Alyaa ada letakkan banner penganjur GA ni di bahagian banner. Rajin2lah tengok okeyh. Hihi.

So, untuk syarat2 yang lain tu, rasanya boleh je nak ikut terutamanya part nak follow dengan like sponsor tu. Haha~ Sebab dah biasa buat sekali dulu. Hihi. (walaupun tak dapat kan. haha).

Dan sebelum nak tutup entry GA ni, Alyaa nak tag:




p/s: sape2 yang nak join, kena cepat. sebab dah nama pun GA express kan. so, kejap jelah GA ni berlangsung iaitu dari 3Feb2012 hingga 5Feb2012. ^-^ klik je banner kat atas untuk join. =p

Sekian...

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

Miss BaNu said...

mekasih tag ^_^
jemput join my first segmen
http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

Nurul Alyaa said...

@Miss BaNu

dah join~ btw, u're welcome. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA