Wednesday, May 18, 2011

Selamat Tinggal Semua..

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Entry dalam mood yang agak sedih. 

Ini merupakan entri Nurul yang ke 220 dan merupakan entri yang terakhir sebelum bergelar mahasiswi.

InsyaAllah, kalau takde aral melintang, pagi esok Nurul akan memulakan perjalanan ke Penang.

Doakan yang terbaik buat Nurul yer kawan-kawan semua..

Korang pun samalah. Nurul doakan yang terbaik buat kita semua.. Jadi siswa/siswi yang beradab sopan k?

Jangan berani lagi langgar peraturan semua tuh. Ingat kita masih lagi baru. Masih baru nak menapak.

Kepada kawan2 blogger yang akan sama kos dan universiti dengan Nurul, jangan malu2 tegur Nurul k?

Nurul nak jugak kenal ngan korang semua di alam nyata.. ^-^

Jangan risau, Nurul memang muka macam garang tapi hati baik. Hahahaha. 

Cubalah dulu try kawan baru tahu. Hehehe.. <--- perasan jap.. 

Oklah, mood sedih balik..

Selamat Tinggal Semua



Ehsan Google


Selamat Tinggal:

- FACEBOOK


- BLOG DAN BLOGGER SEKALIAN


- TWITTER


-LAPPY KESAYANGAN


-BILIK KESAYANGANNN..

 Kepada sesiapa yang singgah ke blog ni, jangan segan silu yer follow. Mungkin akan bersawang sikit la.

Maybe after 1 month kot baru blog ni akan diupdate. Tapi, semuanya ikut keadaan lar..

Dah kekeringan idea nak tulis. Just nak maklumkan tentang pemergian Nurul ini.

Barang masih lagi nak kemas. Ada sikit-sikit lagi tak tersusun..

Nurul harap kehidupan di UiTM akan jadi lebih baik. 

Dan semoga orientasi Nurul nanti tak banyak aktiviti yang serabutkan kepala. Hehe..

And harap sangat yang orientasi UiTM ni best sangat-sangat.. 

p/s: Tolong jangan rindu Nurul yer...

Sekian.. 

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

cik jelly chan said...

semoga semuanya selamat...aminn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM