Thursday, May 5, 2011

...Saya Sayang Nuffnang...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Owh, Saya Sayang Nuffnang..



Memang pun. Sebab Nuffnang bagi duit kat Nurul. Haha. Padahal sikit je.

Korang nak tahu tak? Sebenarnya, Nurul baru je jeles dengan kawan blogger sorang ni 


sebab dia cakap dia dapat BE lagi dari Nuffnang walaupun tak update blog. fuh, hebakkk tuuu.. 

Lepas tu, dengan perasaan cemburunya, Nurul pun pergi la bukak akaun Nuffnang Nurul setelah agak lama merajuk dengan Nuffnang. Haha.. xboleh blah la merajuk..

Dan apa yang mengejutkan Nurul ialah earning Nurul dah naik. Bukan sikit taw, banyak la jugak.



Sebabnya, dari beberapa sen dah jadi ringgit.. Hehe.. Seronoknya tengok.. ^-^

Alhamdulillah, syukur sangat-sangat dengan rezeki yang ada walaupun tak seberapa.

So, kepada korang semua, rajin2lah klik iklan nuffnang Nurul tu yer.. Sayang korang lebihh....

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

3 comments:

cik riffa :) said...

earning kite 0.00 sen lagi..
cner nak naik kan..

phee ungu said...

: mari laa kte b'kerjasama :P

kAmi dAn mEreKa said...

kite pon bru cek, adalah naik seringgit dua, hehe ;)

jom kelik2, ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA