Thursday, May 12, 2011

Dah Siap Segala Urusan UiTM..

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Lama rasanya tak update blog ni. Yelah, sibuk la katakan sekarang  ni. Hahaha..

Kalau nak diikutkan, setiap hari on9 je FB. Cuma tak larat nak update blog.

Yela, banyak  preparation yang kena buat. Kalau asyik dengan blog dan FB, memang tak terbuatlah semua kerja2 tu.  Hahaha.

Kalau on9 FB pun,  kejap je boleh. Sebabnya badan dah letih. Asal mata dah celik je kena buat banyak benda.

Tapi sekarang dah boleh tarik nafas lega dah.

Alhamdulillah, semuanya telah selesai setakat ni. Cuma, yang tinggal nk packing baju je.


-Macam banyak je barang sampai nak bawak kotak. Haha.. Ehsan Google-

Barang pun kebanyakannya dah beli. Kasut, baju dan lain2 pun dah beli. Bantal je belum. Huhu.

Dan adelah beberapa lagi barang-barang yg kecil tak beli lagi mcm peralatan mandi.

InsyaAllah, kalau takde aral melintang, malam ni baju akan dipacking sepenuhnya. ß tpi  mcm tak je asenya. Haha. Sb nak main bowling lagi. Hehe.

Owh, btw alang-alang dah buat entry ni Nurul nak bagitahu something 

Hari Sabtu dan Ahad ni Nurul akan off blog dengan FB sebab akan pergi ke Mersing untuk menghadiri Family Day.
Dah la barang2 nak pergi UiTM tak kemas lagi. Ni nak kena kemas barang nak pergi Family Day pulak. Huhu… Sibuk betul la diriku ni. ^-^

Erm.. Korang nak tahu tak? Nurul happy sangat2 hari ini sebab ada  

Kawan satu batch di MRSM Kuala Berang dapat uitm yang same ngn Nurul. Satu fakulti pulak..
Huhu.. Bestnya. Nurul tak tahu pun sebenarnya. Nurul dah lost contact ngn dia pas SPM dulu. Nurul rindu gila kot ngn dia. Dia seorang yang sangat baik kot. Then, tiba2 je dia msg pagi tadi gitau pasal tu. Dia pun nak pergi sana.. Bestnya!! Ada teman gua.

So, rasanya sampai sini dulu Nurul coretkan untuk tatapan korang semua. InsyaAllah, kalau ade masa lagi, Nurul akan update blog ni..

Kepada kawan-kawan semua, doakan Nurul dapat selesaikan semuanya dengan lancar dan dapat masuk ke UiTm dengan hati yang tenang.. Amin~~

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM