Thursday, January 27, 2011

Happy Birthday To You, Dear..

assalamualaikum semua...

agak2nya semua orang apa khabar ya?

nurul sihat2 aja.. =) (rasenya makin hari makin sihat)

hahahaha.....

ok, hari ni( 26 Jan 2011 )

merupakan hari yang bermakna buat adikku yang tersayang, Muhammad Arif Fahmi..

menyambut hari lahir yang ke 14 tahun..

so...............

I would like to wish him....

Happy birthday to u...

Happy birthday to u..

Happt birthday to Arif..

Happy birthday to uuuuuuuuuu...

jadi, untuk meraikan hari lahirnya itu, mak and abah bawak kami pergi makan Pizza Hut...

Yahoo.... Happy....

sekarang ini pun baru je balik dari makan Pizza Hut.. haha..

juz have a simple one.. coz my brother no 2 xde.. jadi, xkan nak makan yang besar2 lak kan?

tunggu dia balik lagi 2 hari la kalu nak makan besar lagi.. haha.

tapi kan masa makan pizza tadi, punyalah lama tunggu..

bayangkanlah pergi pizza hut dalam pukul 8.30 malam..

balik umah kul 11 malam..(kira xprgi mana2 sgt la 2)

walau macam mana pun, have a nice dinner tonight.. =)
*sengih*

lastly, happy birthday again to u, dear...

nak tahu total semua bape?

around RM100 jugak la.. =)

*terkejut gak*

opps! lupa lak nak gitaw yang kalu xde aral melintang..

ari Sabtu ni maybe pergi Singapore.. 

hahaha... xsabar menanti hari itu..

mintak2 jadi... aminnn~~

insyaAllah, nurul akan masukkan dalam blog nanti crita kat sana...

confirm panjang pnya cerita nurul nanti..

haha... 

ok, got 2 go now... kalau ada masa lagi, nurul akan post lagi entry...

salam semua..


antara makanan yg disantap~~

d!s !s mY bRo... BurFdaY BoY..

mYseLF..

My Mum n Dad..

P!zzA yG BaRu.. SedaPpP.... =)

BesT!!

SaJe2...

d!a Lag!..

P!zzA yG TnGgAL sPaRuH..

mY p!zZa..

Res!TnYa..

Hehe..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

4 comments:

jaa Fahiza said...

bru ingt yg besday adik hg sehari lbih awl dr besday adik km..hoho

btw-hg dah pndai make up kan blog.troskan usaha..huhu

finally,boleh gak komen..hoho

NuRuL said...

huhu~~ erm... alhamdulillah.. boley la sikit2.. haha..

aah.. adik ampa 27jan kan? yg muhaimin 2?

thanks ar coz ajar aku.. hehe.. =)

jaa Fahiza said...

haah.eh,ingt lagi noh nama dia..huhu

no hal la..small matter jek.huhu

NuRuL said...

haha.. setakat ni ingatanku masih kuat.. hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA