Sunday, May 8, 2011

UiTM di Hatiku!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Sorry semua sebab lama tak update blog. Sekarang ni pun letih sebenarnya. Sibuk laa awok2! Huhu..

Okey, meh nak story sikit apa yang jadi sampai Nurul sibuk ni.

Sebenarnya, pada tanggal 6 Mei 2011, Nurul telah ditawarkan oleh UiTM untuk buat diploma farmasi..


Ehsan Google.. 

Di UiTM mana? Esok baru Nurul cerita. Hehe. So, lepas je dari tu, pening fikir nak sambung mana?

Ada yang suruh gi matrik, ada yang kata buat diploma saja dulu..

Dan akhirnya, keputusan di buat..

Nurul akan menyambungkan pelajaran di UiTM dalam bidang diploma farmasi.

Antara sebabnya, ialah Nurul minat sangat-sangat farmasi. 

Kalau pergi matrik, takut tak boleh score dan tak dapat farmasi. Tu lagi sedih.

Kalau kat UiTM, boleh sambung degree terus lepas dah habis diploma. Walaupun agak lambat.. =)

Bila keputusan dah buat, mulalah sibuk nak beli barang la apa la. Faham2 sajalah.. Perempuan kan. Hehe..

Okeylah, setakat ni saja yang Nurul nak cerita.

Sambung esok pulak. Dengan cerita pasal UiTM pilihan Nurul. 

So, kepada semua rakan-rakan bloggers, sorry sebab tak dapat nak blogwalking dan post entry baru banyak2. Huhu.. 

InsyaAllah, lepas semua selesai, Nurul akan update sebanyak mungkin. (Kalau sempat laa..)

Korang semua yang baca entry ni.. Doakan yang terbaik buat Nurul taw.

Owh, untuk pengetahuan.

Nurul akan mendaftarkan diri di UiTM lebih awal dari budak2 Matrikulasi..

Huhu, sedih laaa.. Awal sangat tuh.. =(

Tak puas lagi duk umah. Hehehe..

Oklah, panjang la pulak. Nak berehat jap. Esok nak post entry lain lak

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM