Tuesday, May 3, 2011

...Sorry Semua...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

...Sorry Semua...


Credit to Google

Pagi ini Nurul nak mintak maaf kat semua sebab dah lama tak post entry-entry baru. Nurul sangat-sangat sibuk sejak masuk bulan Mei ni. Tambah-tambah baru-baru ni mak dengan abah cuti 3 hari terus, so ambik peluang pergi jalan-jalan la. Lagipun, abang Nurul yang belajar kat Penang tu sampai kat Batu Pahat pagi semalam. So, mak dengan abah ajak pergi Melaka. Fuh, letih sangat kot. Jalan merata kat Melaka tuu.. Ni pun tak cukup rehat lagi ni.

Sehari sebelum pergi Melaka lak, pergi berlatih bowling. Nak tournament tak lama lagi. Memang letih. Balik dari main bowling, terus tidur. Balik dari Melaka semalam pun terus tidur. Sangat-sangat letih + penat + tak larat = nak tidur lagiiii... =p Masa main bowling tu, memang dugaan betul laaa. Sampai corak permainan pun dah jadi perlahan. Erm.. Lepas ini kena berlatih lagi laaa.. Susah kot nak score 120++ untuk satu game. Takpe2, Nurul akan berusaha lagi untuk kali ni. Korang semua doakanlah Nurul berjaya dalam tournament ni ok? Hehe..

Lagi satu, tak lama lagi pulak, Nurul akan masuk belajar. So, kena buat banyak persediaan.Namun, Nurul akan cuba untuk update blog ni sebaik mungkin. Hope Nurul tak abaikan blog ni terlalu lama. Dan kepada korang yang baca blog ni, doakan Nurul dapat buat pilihan yang terbaik untuk sambung belajar yer? ^-^..

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

mcm ni lah said...

main boling mesti sakit bahu, pinggang ngan lutut kan ?

Nurul Alyaa said...

@mcm ni lah

agak laa. hehe.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA