Tuesday, May 31, 2011

Memulakan Kuliah Di Kampus Bertam

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Inilah aktiviti yang dilakukan buat masa ni bila kelas pun masih belum bermula dengan sepenuhnya. Haha.

Sebenarnya, Nurul ada hal yang nak buat bila datang CC ni. So, dah alang-alang bukak, terus la update blog. Hehe..

Rindu giler ar kat blog bila duduk kat sini. Huhu. Tapi demi merealisasikan impian untuk menjadi seorang ahli farmasi, Nurul akan korbankan lebih banyak masa untuk study. Haha.. Macam sengal je ayat tu.

Nurul mintak maaf sangat-sangat kalau ada yang mengunjungi blog ni tapi Nurul tak balas atau tak follow balik. Nurul tak banyak masa sangat sekarang ni.

Dan untuk pengetahuan, esok Nurul akan memulakan kuliah di Kampus Bertam. Kampus yang agak jauh dari Kampus Permatang Pauh ini.

Akan menaiki bas dari Kampus Permatang Pauh ke Kampus Bertam dalam pukul 7.15 pagi. So, memang kena bangun awal la.. Huhu.. Sabar jelah..

Oklah, nampaknya setakat ini saje yang Nurul boleh update. Lagipun ramai lagi nak guna PC ni. Hahaha.. Kalau ada masa lagi ataupun hujung minggu ni, Nurul akan update sepanjang yang boleh. Hahahaha..

p/s: Sayang korang semua yang sentiasa sokong Nurul..

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

En. Askwhat said...

good luck..blajar rajin2.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA