Friday, May 6, 2011

Follower Ke 400 -Kamal Adli-

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Malam ni nak kongsi satu berita dengan korang semua.

Nak percaya atau tidak, itu lain cerita yer.

Tapi, Nurul menaip entry ni dalam keadaan happy gitu. Hehe..

Sebab korang nak tahu tak yang Follower Nurul dah sampai 400 orang.

Alhamdulillah, dalam masa 3 bulan Nurul berblogging ni, follower makin hari makin bertambah.

Walaupun, kadang-kadang agak perlahan pergerakan tu, tapi naik la jugak. Hehe.

Oklah, sekarang Nurul nak perkenalkan follower Nurul yang ke 400 ni..

iaitu...




Owh, kelas gitu rasanya. Bila artis follow Nurul.. Haha. Bapak perasan doe. Relax2 yer.

Silalah jeles sekarang yer. Hahahahaha.. Seronok...

 Erm.. Sebenarnya, blog ni dikendalikan sendiri oleh KAMAL ADLI. 


Diambil dari Blog KAMAL ADLI. ^-^

So, jangan segan silu yer pergi jenguk sana. Confirm tak rugi. Sebab KAMAL ni bapak peramah gila laa..

Btw, thanks yer KAMAL ADLI sebab sudi follow yang serba sederhana ni. Huhu..

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM