Friday, February 20, 2015

Permohonan Kursus Perguruan Lepasan Sijil Pelajaran Malaysia Ambilan Jun 2015


Buat adik adik lepasan SPM 2014 yang akan menerima keputusan peperiksaan 3 March nanti,

Bolehlah membuat permohonan untuk mengikuti kursus perguruan lepasan SPM(KPLSPM) ambilan Jun 2015.

Buat mereka yang meminati bidang perguruan, rebutlah peluang yang satu ini

InshaAllah jika terpilih, anda sangatlah bertuah

Sebab semuanya akan ditanggung oleh Kementerian Pelajaran Malaysia(KPM) dari persediaan hingga ke Ijazah Pertama.

Nasihat aku hanya satu, pilihlah subjek yang betul. Janganlah terlalu memilih subjek yang nampak macam mudah seperti Bahasa Melayu atau Matematik sebab saingan sangatlah tinggi.

Tak kiralah macam mana keputusan nanti, cubalah apply dulu sekarang ya ;) Semoga berjaya :)


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Thursday, February 19, 2015

Keputusan Peperiksaan SPM 2014

                                                                                                      

                                                       
Keputusan Peperiksaan SPM 2014 akan diumumkan pada 3.3.2015. (Gambar ihsan FB)
             
Tambah tolak, lebih kurang 12 hari saja lagi keputusan peperiksaan SPM 2014 akan diumumkan. 


Semoga berjaya buat semua calon-calon peperiksaan SPM 2014 yang lalu

Semoga kejayaan milik kalian semua ;)

Beruntung sebenarnya  batch kalini sebab kementerian umum awal tarikh nak keluarkan result, berbanding masa batch aku dulu, merintih nak tunggu bila kementerian nak umum tarikh. Hahaha

Apa2pun, harapnya keputusan yang keluar setimpal dengan usaha korang semua !

Semoga berjaya juga buat adik aku nanti. Haha. Adik yang nak ambik result, hakak hakak yang nervous. Well, biasalah tu kan. Over excited :P

Gambar ihsan daripada FB Group HPSS



Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Tuesday, February 17, 2015

Seminggu menghilang

Assalamualaikum selamat malam

Alhamdulillah masih berpeluang untuk menaip malam ni. Seminggu menghilang. Bukan kemana pun, ada saja kat sini cuma tak berkesempatan nak update blog. Haha. Almaklumlah, masa cuti macam ni ja dapat spend time dekat rumah, spend time dengan orang yang kita sayang. Tak gittew? :P

Mengidam lagi nak makan ni :(
Harini dah 17 Februari. Sekejapnya rasa masa berlalu. Tak lama lagi dah nak balik ke kampus kesayangan aku dah. Hahaha. Jadi kenalah nikmati seadanya cuti yang ada ni kan. Minggu lepas aku banyak keluar rumah pergi spend time dengan kawan2, lepastu balik keluar dengan family spend time sama2. Hihi. 

Post birthday celebration w friends
Sekarang ni dah kekeringan idea nak tulis apa. Sebab dah tak aktif blogging macam dulu kan, nilah akibatnya. Biasanya idea mencurah curah saja. Sedih lah jugak rasa sobs. Oklah sampai sini dulu aku update, inshaAllah next entry nak cerita pasal Hari Jubah aku. Walaupun dah basi sesangat dah, kahkah. Stay tunee ! ;)





Rakan seperjuangan sewaktu diploma dulu. Thanks 4 the  time girlss 



Spend time dengan family. Alhamdulillah rezeki lebih :)

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Tuesday, February 10, 2015

Cerita En Nuffnang

Assalamualaikum selamat malam

Alhamdulillah dapat menaip lagi malam ni. Haha. Ini sebab dan akibat bila mana rasa bosan teramat sangat berada di rumah sewaktu cuti semester. Hah, gittew ceritanya. 

Harini terasa nak cerita pasal Nuffnang. Rasanya macam dah lama tak up entry pasal Nuffnang ni. Haha, macam mana lah nak dapat income kalau buat entry pun malas, hihi. Ok secara keseluruhannya aku bersyukur sangat sebab tahun lepas, income Nuffnang aku sangatlah membahagiakan aku. Walaupun taklah banyak macam blogger2 lain tapi aku bersyukur sebab setelah sekian lama, akhirnya ada peningkatan juga dalam income kat situ hihi. 

Untuk sepanjang tahun 2014, boleh dikatakan setiap bulan aku akan dapat CPUV paling kurang pun adalah satu setiap bulan. Alhamdulillah ;) Tapi kalau tak silap, dua bulan terakhir dalam tahun 2014, aku takdapat langsung CPUV sebabnya masa tu kan aku tengah busy dekat kampus. Busy dengan study lagi tak payah cakap lah kan haha. Sampai terabai terus blog ni. Sobs



Dan harini, aku kembali menaip entry mengenai Nuffnang ni sebabnya aku baru dapat CPUV baru untuk harini. Haha, tak sangka pun sebenarnya. Sebab asalnya nak menaip pasal CPUV yang lepas ja. Tup2 bila bukak ada juga baru masuk harini, alhamdulillah rezeki ;) Terimakasih Maggi Kari sebab sudi nak tayang iklan dekat blog yang biasa2 ni hehehe. Macam tahu sangat yang aku memang suka Maggi walaupun tak berapa bagus untuk dimakan. Tengah cuba elak sekarang sebab kawan baik asyik marah tak bagi makan haha. 

Hasil carian Google

Hasil carian Google

Terimakasih juga untuk Lactacyd 150ml Promo. Ok, untuk pengetahuan Lactacyd ni merupakan produk penjagaan wanita yang tengah glamer sekarang ni. Kebetulan, aku memang merupakan pengguna Lactacyd ni. Tapi masih baru lagi. Haha. Hujung tahun lepas baru start guna tak silap aku. InsyaAllah berbaloi dengan harga yang kita bayar. ;)


Seterusnya, dari pihak Physiogel. Ini kali pertama aku dengar pasal Physiogel ni. Jadinya aku Google lah sikit apa benda ni, kegunaan dia dan sebagainya. Rupa rupanya Physiogel ni produk untuk rawat kulit kering lebih kurang mcam lotion lah. Untuk kulit sensitif pun jugak sebab dia boleh bertindak sebagai intensive cream untuk kulit. Untuk maklumat lanjut, bolehlah google sendiri yer, hihi. Bukan apa takut juga andai aku tersilap beri info kat sini kan. 

Hasil carian Google 
Dan last sekali ialah dari pihak Nike. Ya ya siapa yang tak kenal dengan brand Nike? Tipu tipu. Orang yang tak main sukan sangat pun tahu Nike tu apa. Haha. Ringkasnya, Nike meruupakan syarikat pengeluar barangan sukan macam kasut sukan, baju, dan lain2 lagi. Dan yang terbaru mereka perkenalkan Nike Running Tight iaitu seluar sukan tight yang boleh dipakai untuk pelbagai acara sukan. Biasanya orang lelaki suka pakai seluar tight macam ni sebab senang katanya tambah2 masa main bola. Haha, betul kan? Jadi, bolehlah try dapatkan produk terbaru dari Nike ni, mana tahu kena dengan diri, aku promote saja HAHA

Hasil carian Google. Hah macam ni rupanya Nike Running Tight ni
Ok sampai sini dulu. Apa2pun terimakasih sesangat Nuffnang. Moga ada rezeki lebih lagi tahun ni. InshaAllah amin :) 



Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Monday, February 9, 2015

Hujung minggu di Pantai Merdeka dan Tanjung Dawai ;)

Assalamualaikum selamat malam

Hai, update lagi harini haha. Semakin rajin nampak, bagus2. ;) Ok, harini nak cerita pasal aktiviti hujung minggu aku hari Sabtu yang lepas. Alhamdulillah, berpeluang menjejakkan kaki ke Pantai Merdeka dan ke Tanjung Dawai sekejap. Acah2 macam weekend getaways gittew bak kata omputih. Haha. 


Di Tanjung Dawai ;)
Well sebenarnya aku memang dah lama teringin nak pergi sini dari dulu lagi tapi sampai ke sudah masih belum kesampaian sebab sibuk, takdak teman dan juga taktahu tempat HAHA. Teruk sungguh rasa kan, yeah yeah yeah i know. Tapi lepas ni dah tahu dah la sebab dah pergi dah hewhewhew. Disebabkan yang lain macam busy, jadinya aku hanya gerak berdua dengan kawan baik aku dari sekolah rendah, Paan. Dia pun blogger jugak tapi dah jarang aktif. Malas katanya haha.

Gerak pukul 3 petang dari rumah sampai sana lebih kurang pukul 4 sebab mula2 tu tersalah masuk jalan lain nasib baik tak jauh sangat lagi, bolehlah buat U turn masa tu. Haha, khusyuk bersembang sangat masa tu kan. Paan cakap better park kereta dekat Pantai Merdeka lepastu gerak ke Tanjung Dawai naik bot. Aku ikutkan saja sebab dia macam terer sikit kawasan2 situ. 

Antara yg menarik di Pantai Merdeka. ABC, rojak dan laksa ;)
Rojak buah

Apa yang menarik dekat Pantai Merdeka ni? Well basically kat sini ada pantai, laut haha bagi aku itu dah cukup best. Lepastu kat sini ada orang jual2 di sepanjang pantai, kira macam panjang lah jugak sebab aku pun tak larat nak berjalan sampai habis nak tengok barang HAHA. Dan yang paling bestt adalah dapat makan kat sini. Pheww memang susah sikit nak tolak bab2 makan2 ni. Paan bawak aku pergi makan dekat lori putih sebab kat sini macam sedap sikit lah. Tu gambar kat atas tu hah itu lah yang aku makan haritu.  ABC, laksa dan rojak buah. Semuanya memang superb sedapp dan sangat kenyang. Harga pun okey. 

Lepas dah makan, terus pergi naik bot dekat depan sikit dari tempat makan tadi sebab nak ke Tanjung Dawai. Kalau dari Pantai Merdeka nak ke Tanjung Dawai tak lama sangat dalam 10 minit naik bot. Best naik bot walaupun aku macam masih trauma naik bot alkisah daripada ombak kuat waktu kali terakhir aku naik dekat Taman Negara tahun lepas, huhu. 

Dalam perjalanan dari Pantai Merdeka ke Tanjung Dawai
Atas bot. Muka acah macam seronok padahal takut HAHA

Dah sampai Jeti Tanjung Dawai ;)
Bila dah sampai tu, rasa macam lega sesangat sebab masa tu memang rasa mabuk laut dah. Haha. First time rasa macam tu, pelik betul. Mungkin sebab bot dia macam rendah sikit masa pi tu, sebab masa otw balik bot dia tinggi sikit so takdalah rasa nak mabuk laut teruk sangat haha. Bayaran naik bot sehala dikenakan sebanyak RM2. Ini untuk ke Tanjung Dawai saja. Kat situ ada juga disertakan pakej untuk keliling beberapa pulau dengan bayaran RM450 tak silap. Dah tak ingat dah baca haritu. 
Di pasar Tanjung Dawai
Apa yang best kat Tanjung Dawai? Tempat nak borong barang2 kering macam ikan kering, sotong kering, ikan bilis dan banyak lagi lah. Untuk mak mak yang suka borong bolehlah pergi ke sini. Tapi bagi aku dengan kawan aku ni takat pergi tengok explore apa yang ada ambil gambar sikit2 lepastu dah sudah. Haha. Bak kata Paan, kat sini lebih kurang macam Pekan Rabu kat Alor Setar. Bagi aku pulak, lebih kurang macam Pasar Payang kat Terengganu, hah gittew.

Orait, rasanya macam dah panjang sangat dah aku mengarang karangan harini. Haha. Maaflah rasa macam seronok pulak taip panjang2 walaupun tahu takdak orang yang nak baca sangat pun kan. Okey, jumpa lagi esok dengan entry yang lain inshaAllah kalau masih rajin. Haha. 

Nah, selfie sebagai penutup entry. Mana tau kalau jumpa kat mana2, bolehlah tegur. Aku memang nampak macam garang sombong sikit mula2 tapi aku baik ja inshaAllah haha. Promote diri nampak :P


Alhamdulillah, selesai terjah Tanjunng Dawai Pantai Merdeka :)

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Sunday, February 8, 2015

Steamboat @ D'Fiesha Corner

Assalamualaikum selamat malam


Alhamdulillah masih dapat menaip entry untuk harini. Haha. Okey, harini aku nak buat entry review pasal makanan ataupun kedai makan. Rasanya macam dah lama tak buat kan. Entry yang aku ingat aku pernah buat kat sini adalah ketika makan di Mahi Mahi Restaurant. Lepas tu aku dah tak buat kan. Jadinya aku nak mula kembali aktiviti mereview makanan yang aku pernah pergi dan rasai sendiri. Haha. Sajalah mengisi masa lapang lagipun dekat instagram aku memang aku suka upload gambar makanan, dah jadi hobi gittew :P

Ok, meneruskan penceritaan harini. Mulanya, aku yang teringin nak makan steamboat. Lalu aku bangkitkan isu ni dekat whatsapp group. Lepastu kami pun plan lah nak makan ramai2 macam biasa. Hihi. Tak sangka diorang pun nak makan steamboat jugak, lalu 5 Feb yg lepas kami pun menjalan operasi makan steamboat kami. Haha. Asalnya nak makan dekat tempat yang kami pernah makan sebelum ni area belakang Sunshine Mall (orang Bertam, Kepala Batas kalau taktahu Sunshine dekat mana mohon tukar negeri okey haha k gurau2 ). Tapi tukar plan sebab nak makan kat tempat lain sikit, nak merasa yang lain pulak haha. Daripada 7 orang yang pi, seorang ja tau tempat nak makan ni kat mana. Nasib baikk haha.


Alhamdulillah, makanan dekat sana tak mengecewakan aku dan kawan-kawan aku. Harga pun berpatutan. Dan tak sangka pulak kat situ ramai betul customer yang datang makan. Yang datang sekali dalam kumpulan 5 orang ke atas macam kami ni hah. Nasib baik kami datang agak awal, dapatlah pilih tempat duduk yang best sikit haha. 


Seronok memasak nampak :P
Bagi aku, makanan kat sini semuanya terbaik. Banyak pilihan yang kita boleh dapati dekat sini. Serius banyak berbanding dengan tempat yang aku pernah makan sebelum ni. Boleh jugak buat tambahan yang lain tapi dikira harga lain kalau tak silap aku. Cuma yang pasti kalau nak air yang selain dari yaang disediakan memang ada surcaj yang lain. Kiranya tak termasuk dalam pakej steamboat lah. Kalau nak diikutkan, semua makanan yang disediakan tu memang dah boleh buat kenyang perut pun haha, sebab kita boleh pergi tambah berapa banyak kali yang kita nak sampailah rasa kenyang. Dessert aiskrim juga ada disediakan. Ada buah buahan jugak. Banyak lah. Sayang aku tak sempat nak ambik gambar sebab masa tu dah lapar sangat nak makan, haha

Baru nak mula masak :P

Sedappppp alhamdulillah ;)
Oh, lupa pulak nak kongsikan harga kat sini kan. Haha. Jap eh tengok gambar kat bawah ni. Semua info dah ada disertakan sekali dengan arah tuju nak ke sana dan juga no yang boleh dihubungi untuk tempahan. Gambar diambil dari FB D"Fiesha Corner. Bolehlah pergi melawat ke sana untuk melihat testimoni dari pelanggan. Kebanyakkan semuanya positif ;)

Dari FB D'Fiesha Corner
Dan lagi satu, service kat sana juga bagus. Layanan mesra, tak sombong. Kita yang nak makan ni pun rasa senang hati sangat. Tetambah aku dengan kawan2 aku memang kalau dapat jumpa dan sembang, memang bising teramat, tapi alhamdulillah takda yang nak marah2 apa sebab faham kita nak meraikan sesuatu atau sebagainya. Daripada 5 bintang aku boleh bagi 4.5 bintang. Haha taknak bagi full bintang nanti nampak macam cliche sangat, tak gittew ? HAHA

Ok rasanya sampai sini dulu aku cerita. Rasanya dah cukup panjang entry ni, hewhewhew. Jumpa lagi di lain entry. InshaAllah. Bagi yang nak turun ke Penang dan nak cuba ke sini, bolehlah cuba hubungi no di atas untuk arah tuju yang lebih jelas dan tepat okey? 

Seperti biasa, sebagai penutup entry, nah ambik satu selfie dari aku dan kawan2 yang berpuas hati makan dekat sini, hahaha.

Kesayanganku ;')

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Thursday, February 5, 2015

National Pharmacy Sports Carnival (NPSC) 2015

Assalamualaikum selamat malam

Alhamdulillah masih berpeluang untuk menaip entry lagi harini. Sebenarnya dah dua tiga hari aku fikir nak upkan entry yang mana dulu, dan akhirnya aku pilih untuk up kan entry mengenai NPSC 2015 ni, Yeay ! 

Ok, masih ingat kah yang aku menghilang minggu lepas tu? Yang aku cakap ada kerja tu kan? Haha, inilah yang nak ceritanya. Sebenarnya aku pergi ke event NPSC 2015 ni lah. Alhamdulillah, berpeluang untuk join event kalini. First time join program besar ni sebagai seorang pelajar BPharm. Terimakasih Ya Allah atas peluang ni, sungguh banyak pengalaman yang dapat sepanjang kat sini. Alhamdulillah :)


NPSC ni apa? NPSC 2015 stand for National Pharmacy Sports Carnival (NPSC) 2015. NPSC 2015 ni merupakan salah satu program MyPSA (Malaysian's Pharmacy Society Association) yang melibatkan hampir kesemua IPTA dan IPTS yang ada di Malaysia ni yang ada program Bachelor of Pharmacy (Hons.) So far yang aku tahu, NPSC ni diadakan setiap tahun di universiti yang telah ditetapkan. Untuk tahun ni, NPSC diadakan di USM Penang. Haha. Dekat negeri tercinta ku, Pulau Pinang =* 


Kontinjen RX UiTM :)
Penyertaan NPSC 2015 tahun ni melibatkan 12 buah universiti termasuk tuan rumah, USM Penang. Antara universiti lain yang sertai NPSC tahun ni adalah :

1) UiTM
2) IIUM
3) UKM
4) UM
5) AIMST University
6) TAYLOR
7) CUCMS
8) UniKL
9) SeGi
10) NOTTINGHAM
11) AMU


Majlis pembukaan di Stadium USM.
Belon dilepaskan sebagai tanda event dirasmikan dan bermula !
Event ni berlangsung selama 4 hari bermula dengan ketibaan para peserta pada hari Khamis. Since aku dah ada kat Puncak Alam sejak dari Ahad lagi, jadinya aku bertolak dari sana terus lah dengan peserta yang lain. Well, janganlah tanya kenapa aku balik awal ke Puncak Alam yer HAHA malas nak jawab :P Kami bertolak awal pagi dan sampai lebih kurang pukul 3 macam tu. Boleh dikatakan antara kontinjen paling awal sampai sebenarnya haha. Acah2 semangat gittew.

Untuk mereka yang kenal aku, mesti pelik macam mana aku boleh join NPSC ni kan? Hahaha, almaklumlah aku kan punya bentuk fizikal yang agak besar jadinya macam mana boleh tetiba nak join as atlit sukan kan. Haha. Sabar jap sabar jap aku cerita. Sebenarnya, aku join NPSC 2015 sebagai atlit untuk sukan petanque saja. Haha. Alhamdulillah, rezeki dapat join walaupun baru 1st year. Act, sukan ni baru diperkenalkan NPSC tahun ni sebab tuan rumah USM Penang ada tempat untuk bermain petanque ni.  Bagi aku, nak main petanque ni nak kena ada skill sama macam main bowling. Oh tapi main bowling rasanya lagi best dari petanque, hihi. Moga untuk next NPSC masih ada game petanque ni, bolehlah join lagi, kalau tak, tahun ni memang tahun pertama dan terakhir aku join NPSC, haha. 


Petanque ;)
Disebabkan team Petanque kami pergi tanpa training, jadinya kami hanya mampu bertahan sampai suku akhir saja. Haha. Untuk team wanita lah, tapi bagi team lelaki mereka berjaya rangkul sampai pingat gangsa. Memang tak dapat dinafikan team lelaki main lagi bagus dari kami walaupun tak training, haha. Dengar kata diorang memang player petanque so no doubt lah boleh menang ;p Tapi apa2pun bersyukur sebab tak kecundang terlalu awal hihi.


Team petanque di majlis penutup. Kurang seorang lagi ,boss. Haha.
Secara keseluruhannya, UiTM berjaya mengekalkan kedudukan ke 2 daripada 12 buah universiti yang sertai dengan pungutan pingat 5 emas, 4 perak dan 2 gangsa. Alhamdulillah walaupun jauh ketinggalan dengan pungutan pingat emas dengan USM, sekurang2nya dapat mengekalkan kedudukan top 3 kita. InsyaAllah ada rezeki, kita jadi juara pulak untuk NPSC seterusnya, amin. Tahniah buat USM atas kejuaraan merangkul Piala NPSC untuk tahun ni. 
 

Sepanjang event, aku rasa semuanya berjalan dengan lancar. Daripada opening ceremony di stadium USM sampailah ke closing ceremony di Dewan Tuanku Syed Putra. Tahniah dan terimakasih buat semua ahli jawatankuasa USM Penang. Walaupun di penghujung event sewaktu closing ceremony di dewan terdapat sedikit kekacauan tercetus namun semuanya dapat dilaksanakan dengan begitu baik sekali. Syabas dan tahniah. Dengan setulus hati, kami juga memohon maaf andai ada salah dan silap dari kami. Serius, masa penutup tu memang ada orang yang sengaja nak provok supaya yang lain berkelakuan begitu. Semoga di event yang lain perkara seperti ini tak berlaku lagi ya. 

Cuma satu yang aku kurang berpuas hati sikit lah. Satunya, masa main petanque tu, asalnya dikatakan main ikut point sampai 13 point tapi sebab 1st game team yang lain drag masa lama sangat jadinya untuk kami yg main 2nd game ni terpaksa main ikut masa. Serius cakap, main ikut masa ni tak best sebab sapa yang lead masa tu dikira sebagai menang. Kira macam tak fair untuk kami yang kena main 2nd game ni. Sepatutnya kalau nak main masa, biarlah dari awal lagi main masa, lepastu start suku akhir ke atas main point. Sebab dah betul nak kejar masa kan. Tapi mungkin pihak pengurusan petanque pun tak mampu nak buat apa sebab tak expect boleh drag lama kan. Takpalah, semoga dimasa depan dapat diperbaiki lagi :)

Maaf andai ada yang terbaca entry ni dan rasa nak emosi bagai. Ini hanyalah pendapat peribadi dari aku dan ini adalah blog aku. Apa2 yang aku taip hanyalah luahan dari hati kecil ku ini. Jangan simpan dalam hati sebab nanti hati boleh mati haha okey gurau. :P

Sekian entry panjang untuk harini. Berjam jam jugak ambik masa nak publish entry ni haha risau kalau ada ayat yang menyentuh sensitiviti mana2 pihak kan. Semoga dapat berjumpa lagi untuk event yang akan datang duhai bakal pharmacist sekalian :) 


Selfie dari team petanque wanita ;)

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Monday, February 2, 2015

Hi !


Assalamualaikum selamat petang.

Hai semua, 

Alhamdulillah, setelah seminggu berjauhan dari laptop berjauhan dari rumah, akhirnya semalam aku telah selamat sampai dan berada di rumah. Sungguh tak terkata nikmat seronoknyaaa itu. Haha. 

Sebenarnya masih badan ni masih penat sebab semalam sampai rumah pun dalam pukul 10 malam lepas dah settle semua urusan yang perlu diuruskan. Rasanya memang dua tiga hari jugak lah tak kelaur rumah lepasni, haha. Nak berehat sepuasnya dulu hiks ;)


Pulau Pinang, di sini lahirnya sebuah cinta :)
Ok, apa benda lagi yang nak ditaip ni? Kejap nak fikir haha sebab dah rasa macam dah lama tak menaip, sobs. Semoga cuti yang berbaki beberapa minggu ni aku dapat balas balik banyakk entry yang tertangguh dari tahun lepas. Haha. InsyaAllah, itu salah satu tekad aku untuk cuti sem kalini yang masih berbaki beberapa minggu. Oh ada satu lagi. Aku nak makeover aku punya blog ni. Dah masuk 2015 kan, kenalah ada fresh new look gitu, haha. 

Semoga tahap kerajinan aku untuk sem kalini tinggi sikit. Amin. Haha. K, jumpa next entry. Nak sambung berehat kejap sambil rancang untuk next next update. See ya ! ^___^


Bai kolej Rafflesia, terimakasih untuk segalanya :(

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA