Wednesday, June 10, 2015

Meniti minggu akhir

Assalamualaikum dan selamat petang


Alhamdulillah akhirnyaaa aku berjaya jugak menggerakkan jari jemari aku untuk menaip satu entry di petang hari ni. Haha. Setelah hampir sebulan lamanya aku tak update langsung blog, hanya membalas komen2 yang ditinggalkan di ruang komen tu saja. Bukan malas, cumanya masa sangat lah limited untuk taip yang panjang2 sudahnya langsung tak berupdate hahaha. 

Alhamdulillah, aku sihat sihat saja. Makin sihat sebenarnya sobs. Belajar pun okey makin naik semester, makin susah belajar. Makin susah nak dapat sleeping beauty harihari hiks. Seperti di tajuk atas, sekarang ni aku sedang meniti minggu minggu akhir sebagai pelajar Tahun 1 Sarjana Muda Farmasi. Hihi. Sebab tu macam busy sikit eh busy banyaakkk sekarang ni sampai tak sempat langsung nak kongsi cerita kat sini. Haha. Baru tahun 1, ada 3 tahun lagi untuk ditempuh, ohhh moga makin kuat untuk belajar. Demi nak capai cita cita uhukkk.

Lab Pharmacy Practice 2 yang terakhir ;)
Sekarang dah week 13, dan inshaAllah akan menamatkan minggu kuliah pada minggu depan, week 14. Minggu ni jadi sikit sibuk sebab semua dateline assignment dah dekat hahaha. Dengan minggu lepas cuti seminggu nya, mana tak jadi kelam kabut semua benda sabar sajalah kannn. Jangan tanya kenapa aku tak update blog time cuti haritu sebab aku cuba isi masa di rumah sebaiknya sebagai bekalan supaya tak homesick nanti hewhewhew. Almaklumlah, minggu final exam dah nak mai tak lama lagi dah. Dan paling bestnyaaa untuk final exam kalini, jadualnyaa semua dekat2. First paper adalah pada first day exam. Sobsss nak meroyan sangat rasa stress sebab tiga paper mula2 dekat2 tarikhnya dah la semua killer paper :'( Hanya mampu redha saja dengan harapan dapat lulus semua subjek, inshaAllah amin. Sama2 doakan aku okey hihi. 

Kelas terakhir subject Drug in Sports. Aku nak sangat update entry pasal kelas ni inshaAllah masa cuti semester nanti aku cuba up entry pasal ni okey :)
 
Ok, aku dah taktau nak tulis apa lagi sebab dalam kepala pikiaq masih ada banyak benda lagi tak settle lagi haha. Lagipun, aku baru habis test dengan quiz tadi. Sebab soalan susah dan markah rendah so rasa nak cari semangat balik bila dapat taip entry kat sini hahaha. Sampai sini dulu, jumpa lagi dalam entry seterusnya byee. 

Belanja satu selfie sikit. Dengan buah hati girlfriends dunia akhirat hehe ;)


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

4 comments:

Sweetie said...

Try your best dear!

sue sue said...

Good luck dear...semoga cta citamu tercapai!

singgah blogwalking ! salam perkenalan

AlyaaIBH said...

@Sweetie

thankyou sweetie and thanks for dropping by too ;)

AlyaaIBH said...

@sue sue

thankyou dear inshaAllah amin. salam perkenalan juga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA