Tuesday, February 17, 2015

Seminggu menghilang

Assalamualaikum selamat malam

Alhamdulillah masih berpeluang untuk menaip malam ni. Seminggu menghilang. Bukan kemana pun, ada saja kat sini cuma tak berkesempatan nak update blog. Haha. Almaklumlah, masa cuti macam ni ja dapat spend time dekat rumah, spend time dengan orang yang kita sayang. Tak gittew? :P

Mengidam lagi nak makan ni :(
Harini dah 17 Februari. Sekejapnya rasa masa berlalu. Tak lama lagi dah nak balik ke kampus kesayangan aku dah. Hahaha. Jadi kenalah nikmati seadanya cuti yang ada ni kan. Minggu lepas aku banyak keluar rumah pergi spend time dengan kawan2, lepastu balik keluar dengan family spend time sama2. Hihi. 

Post birthday celebration w friends
Sekarang ni dah kekeringan idea nak tulis apa. Sebab dah tak aktif blogging macam dulu kan, nilah akibatnya. Biasanya idea mencurah curah saja. Sedih lah jugak rasa sobs. Oklah sampai sini dulu aku update, inshaAllah next entry nak cerita pasal Hari Jubah aku. Walaupun dah basi sesangat dah, kahkah. Stay tunee ! ;)





Rakan seperjuangan sewaktu diploma dulu. Thanks 4 the  time girlss 



Spend time dengan family. Alhamdulillah rezeki lebih :)

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM