Thursday, February 19, 2015

Keputusan Peperiksaan SPM 2014

                                                                                                      

                                                       
Keputusan Peperiksaan SPM 2014 akan diumumkan pada 3.3.2015. (Gambar ihsan FB)
             
Tambah tolak, lebih kurang 12 hari saja lagi keputusan peperiksaan SPM 2014 akan diumumkan. 


Semoga berjaya buat semua calon-calon peperiksaan SPM 2014 yang lalu

Semoga kejayaan milik kalian semua ;)

Beruntung sebenarnya  batch kalini sebab kementerian umum awal tarikh nak keluarkan result, berbanding masa batch aku dulu, merintih nak tunggu bila kementerian nak umum tarikh. Hahaha

Apa2pun, harapnya keputusan yang keluar setimpal dengan usaha korang semua !

Semoga berjaya juga buat adik aku nanti. Haha. Adik yang nak ambik result, hakak hakak yang nervous. Well, biasalah tu kan. Over excited :P

Gambar ihsan daripada FB Group HPSS



Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

4 comments:

Miss Xyz said...

Ahaha sbnrnya sblm exam spm lagi dia dh beritahu bila nak umum keputusan >.<

Farah Huda said...

Thank you kak Alyaa.Moga batch '97 berjaya dengan cemerlang.

AlyaaIBH said...

@Miss Xyz

haha, aah betul la tu tapi biasanya time tu tak official lagi, tahun ni punya announcement baru rasmi hehe ;) goodluck dear :)

AlyaaIBH said...

@Farah Huda

Welcome Huda :) InshaAllah semoga berjaya. Goodluck okey, bismillah banyak2 sebelum ambik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA