Sunday, January 25, 2015

Cuti bermula ! ;)

Assalamualaikum selamat pagi. Alhamdulillah. Baru berkesempatan nak update blog kesayanganku ini. Haha.

Plan nya sebaik saja jejak kaki di Penang haritu aku nak update blog tapi dek kerana kepenatan teramat, aku banyak berehat dari nak update blog. Haha. Maaf maaf sebab baru nak update setelah hampir 3 hari berada di rumah. Lagipun memang aku cuba kurangkan sikit aktiviti di media sosial untuk 3 hari ni sebab nak spend time bebetul kat rumah, haha. Penat berperang dengan final exam katakan :P

Oh ya, alhamdulillah sekarang ni aku tengah cuti semester untuk 6 minggu inshaAllah. Haha. Tapi tak sempat pun aku nak menikmati sangat 6 minggu cuti ni sebab esok pagi (Ahad) dah kena balik Puncak Alam. Haha. Ada tanggungjawab lain menikmati. InsyaAllah selama seminggu, moga Allah permudahkan, amin.

Jadi nak cerita apa lagi? Hmm, banyak sebenarnya benda yang nak aku ceritakan ni, tapi dek kerana dah lewat malam, eh dah nak dekat pukul 2 dah pun, hmmm jadinya sampai sini saja lah aku update. Hihi. Jangan marah nahhh. Sejak aku dah jadi part time blogger balik ni, kemain susah nak cari mood nak menaip balik haha.

InshaAllah akan lebih kerap update lepasni, eh tapi lepas aku dah selesaikan kerja aku itu lah yer, hahaha. :') Oklah, jumpa di lain entry. Doakan aku selamat pergi dan selamat sampai ke Puncak Alam dan balik ke Penang dengan selamatnya, amin. :)

P/s : Sebab malas nak on lappy, jadinya terpaksalah update pakai tabs, sungguh pemalas Alyaa ni :P





-Gambar selfie bersama girlfriendsss sejurus selepas tamat paper Eco415-
posted from Bloggeroid

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA