Saturday, November 8, 2014

November..

Assalamualaikum

Selamat petang, selamat hujung minggu buat semua.

Haiiii, lamanyaaaaa rasa tinggal blog ni tak berupdate, last update 21 Oktober lalu dan sekarang dah masuk bulan November. Oh really? Yes, yes, dah masuk bulan 11, sekejapnya dah masuk bulan 11 dan dah hampir penghujung tahun 2014.

So, harini tiba2 datang mood rajin aku untuk update blog, oh bukan harini tapi dari minggu lepas lagi aku nak update tapi aku tersangatlah sibuk sampai tak menyempat sebab quiz dengan test berderet2, tersusun rapat sangat, haha. 

Di samping sibuk sangat dengan test dan quiz, aku juga sibuk terlibat dengan beberapa program yang ada dekat sini. Biasalah, kehidupan sebagai seorang pelajar kan, kenalah terima realiti yang satu ni, hahaha. Tetapi alhamdulillah so far everything under control walaupun tidur tak cukup, mata panda, badan panas, pening kepala teruk dan lain2 lagi. ;)

Dan sekarang, bulan baru, bulan November muncul. For sure, akan makin sibuk berbanding bulan2 sebelumnya sebab dah masuk minggu ke 8 dan ke atas yang mana aku boleh cakap akan bertambah stress sebab final dah dekat, wuawua. Sekejap sangat 14 minggu dah nak habis sem satu. Moga Allah permudahkan kami semua nanti. InsyaAllah amin. 

Draft jadual utk bulan 11 :/
Ok, aku sebenarnya dah tak tahu nak cerita apa kat sini sebab macam banyak sangat benda nak diceritanya tapi macam blur nak taip semua dekat sini, haha. Mohon maaf kalau macam tak paham apa yang aku tulis harini sebab dah lama tk menaip kat sini jadi ayat pun dah jadi tunggang langgang. Oh I miss blogging so much ! Harapnya bulan ni banyaklah entry dari aku. Dah dua bulan lepas, tapi hanya ada dua entry, sangatlah tak produktif blogger aku ni, hihi. 

Moga ada suntikan semangat buat aku untuk menaip lepasni. Seminggu satu entry pun jadilah Alyaa. Sayang nak tinggal blog ni macam tu saja kannn. Haha. Orait, sampai sini dulu, kalau rajin lagi dan lagi, aku update ya kawan kawan semua ! Muah ciked :*


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA