Tuesday, October 21, 2014

Bila jari di keyboard ...

Assalamualaikum, selamat malam.

Bila jari di keyboard, mampu meluahkan segalanya. Itulah kata2 yang aku gunakan di header blog aku sampailah ke harini. Aku pun taktau kenapa aku rasa sedap guna ayat ni sampai ke harini. Haha. Oh yeahhh, sebelum tuu hai semua. Apa khabar? Long time no see right? Ya, ya I know. Sorry for that. I've been busy with my life here as a student. 

So, my last update was on 9th Oct and today is 21 Oct already? Pheww, time flies so fast right? Pejam celik pejam celik dah nak habis tahun 2014. Sekejap sangat rasa. Al maklumlah tahun 2014 ni tahun paling relax buat aku sebab banyak cuti panjang haha. Tapi itu beberapa bulan yang lepas lah, sekarang ni dah sibuk kembali menjadi seorang pelajar. Wuwu. Oh btw, maaflah kalau ada manglish sikit dalam entry harini, mohon adik2 yang nak SPM tu tak bukak blog ni kang kelaut je korang jawab essay English nanti, haha. 

Orait Alyaa, whats bring you here? Haha. Well, sebab aku sedar aku dah lama tak update, jadinya malam ni tergerak sikit hati nak bukak blog dashboard dan tinggalkan sedikit coretan di sini. Haha. Lagipun, esok kan cuti? Apa salahnya aku luangkan masa dekat sini sekejap malam ni, hekhek. In fact, aku nak bagitau yang aku makin sibukkkkk !!

Ya, ya student life kan, mana pernah tak sibuk melainkan kau tu dah final year. Haha. Start dari naik cuti midsem haritu, aku dah start sibuk sangat2. Susah jugak mula2 nak adapt with this situation but well, whether you like it or not, you must face it. Itu ja yang aku boeh katakan tiap kali aku mengadu this thing mesti aku kena syarahan balikk, haha. Positif Alyaa positif :P

Hah, nak taip apa lagi kat sini nih, macam dah takdak idea pulak. Tadi idea macam berjujuran sangat keluar sampai tak sabar2 nak suruh update. Haish. Oklah, update sampai sini dulu, nanti kalau aku rajin aku up entry pasal aktiviti aku kat sini, apa yang aku buat kat sini selama ni, mesti ada orang nak tau kann? Ewah, perasan pulak aku ni, haha. So blog, see you again after this, be good okkk !

Say Hi to pharmacist to be ! ;)


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM