Sunday, June 8, 2014

Spontan Sabtu . . .



Banyak hari dah tak update. Tiba2 malam ni rasa nak update jugak walaupun simple and pendek punya entry.

Alhamdulillah, Khamis lepas dapat jenguk kawan baik , teman seperjuangan dalam Diploma Farmasi iaitu Nita.

Terimakasih sudi layan karenah monster aku yang teringin nak makan macam2. Haritu Nita masak tomyam ayam dengan mini churros. Sedappp sangat, alhamdulillah dapat rasa masakan Nita. Hehe

Semoga Nita dimurahkan rezeki oleh Allah SWT, dipermudahkab urusan hidup di dunia dan akhirat, amin. Nampaknya Nita dah boleh kahwin ni, jadi isteri mithali gitu, hahaha. Cepat2 masuk minang untuk siapa yang berkenan. Hewhew.

Ok, nak update tu ja, selamat malam :)



posted from Bloggeroid


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM