Monday, March 3, 2014

Jerebu . . .



Taktahu kenapa bila tengok keadaan pagi tadi, aku rasa yang jerebu dah datang melanda balik.

Gambar kat atas tu, aku snap around 7.20am. Hairan jugak kenapa macam tak cerah ja cuaca harini, tengok2 balik, macam jerebu.

Macam terkejut sikit lah sebab Kepala Batas macam tak berjerebu, tapi bila arah nak ke Seberang Jaya , macam jerebu pulak. Haha.

Jerebu tu dah satu hal , jammed teruk harini macam boleh tahan jugak lah kan. Banyaknyaa kereta, Allah saja yang tau. Mujuq keluaq rumah agak awal harini, so busuk2 pun by 8 a.m dah sampai hospital la, hekhek.

Ok, harini juga settle satu kerja, jumpa dengan supervisor untuk tunjuk slide fyp. InsyaAllah, akan present slide depan supervisor dan pegawai2 lain hari Rabu ni. Uuu, seramnyaaa. Doakan semoga semuanya berjalan lancar, okey ? :-)
posted from Bloggeroid

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA