Thursday, February 20, 2014

Spontan Hari Khamis



Entry spontan yang terbit secara tiba2. Hai semua , assalamualaikum !

Ok, dah 5 hari tak update blog, dan dalam tempoh ni teramatlah sangat sibuk. Ah kau Alya, takpernah nya tak sibuk kan, haha.

Well, currently i'm too busy doing my final editing for final year project's report. Too busy to be exact. Haha. Dah pecutan akhir dah ni sebenarnya, sangat tak sabar nak siapkan, yey !

Oh btw, aku pun tengah sibuk dekat stor doing my manual praktikal tu. Tomorrow dah last day dah kat sana, taktau lah samada dah ready utk viva ke tak, hehe.

Oklah, dah taktau nak taip apa, spontan sangat kan, bubye ! :-P

Selamat malam. Tidur jangan lupa basuh kaki okey? Haha.

posted from Bloggeroid


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM