Monday, October 21, 2013

Cuti

Alhamdulillah, akhirnya.

Setelah hampir 5 bulan menanti, tiba jugak cuti semester. Yeay !

Ok, harini aku kerja lagi sebenarnya pagi tadi. Sebab ganti cuti haritu

Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar.

Seronok sangat, taktahu kenapa

Rasa macam sepanjang hari ni nak senyum saja. Hihi

Syukur, Allah permudahkan segalanya walaupun rasa berat nak kerja harini.

Almaklumlah, yang lain kan dah start cuti.



Rasa dapat cuti lama ni, sangat indah. Haha, macam hape lagi aku

Nak cuti 2minggu je, kecoh satu department macam aku cuti sebulan

Kahkah, saja ja nak bagi dramatic sikit, kuikui

Ok, aku nak berehat saja cuti kalini. And in between, insyaAllah akan ada aktiviti lah kan. Haha

Selamat malam.

posted from Bloggeroid


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM