Friday, October 25, 2013

Baru ?

Hi, selamat malam


Entry pendek untuk harini. Sebab mengantuk awal sangat dan harini agak sibuk dengan rumah tangga. Haha. 

Ok, nak tanya ni, macam mana penampilan baru blog aku ? Header baru, background baru ? Hehe, rasa macam segaq habis ni bila dah bertukaq semua. Macam tampil yakin gitu. Kuikui. 

Kenapa aku tukaq pulak sekarang ni? Sebab saja saja. Rasa macam lagi best pakai nama sendiri dekat header blog sendiri. Hah, boleh tak macam tu? Mudah dan ringkas ja kan jawapan aku. Muehehe.

Lagipun, dah sampai masanya blog ni dijadikan blog yang macam lebih personal sedikit untuk aku, sebab sekarang ni aku lebih banyak luahkan perasaan di sini. Tapi, still akan aku kongsikan berita2 yang penting dan menarik untuk bacaan semua. Stay tune saja okey?

Hmm, btw esok aku ada aktiviti dengan Jabatan Farmasi dekat Taman Negara. InsyaAllah, harap - harap semuanya berjalan dengan lancar dan aku sihat elok saja untuk aktiviti esok. Hehe. Ayuh lah sama sama kita doakan ya. Selamat malam :)



Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA