Friday, July 5, 2013

Episod akhir Sebenarnya Saya Isteri Dia

Assalamualaikum, selamat malam.



Alhamdulillah, akhirnyaaaa setelah sekian lama menanti dari minggu ke minggu, akhirnya tamatlah sudah cerita Sebenarnya Saya Isteri Dia ni. *bajet macam tengok tiap2 minggu, hehe*

Such a good story so far. Boleh tahan lah untuk standard standard cerita Melayu ni kan. Taklah teruk sangat, cliche sangat, tapi suam2 saja. Untuk yang jenis yang layan2 jiwang, cerita genre macam ni, memang rasa cerita ni okay, best. Haha. Siap memasing berangan nak lelaki yang si Firash Arshad  ni hah. 

Apa2pun, cerita ni macam kurang jalan cerita sikit lah. Iyelah kan, kan si Syaf tu cakap yang dia mengandung, jadinya buatlah satu scene 3,4 tahun kemudian punya, tunjukkan yang mereka bahagia dengan anak2 mereka. Haha.  Dah macam penerbit pulak aku ni. *berangan*

So, malas nak review pepanjang sebab memasing dah tengok kan cerita ni. Untuk yang terlepas episod kalini, boleh lah tengok semula di www.tonton.com.my. Semuanya ada di sana.

Btw, minggu ni semua cerita pakat2 dah habis, semuanya nak happy ending ja. Muehehe. So, kena tunggu cerita baru pulak yang masuk. Tunggu dan lihat sajalah. Haha


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM