Friday, June 21, 2013

Weekend = Rest day

Assalamualaikum, selamat malam.

Ahhhh, lama tak publish entry dan aku ada berita gembira lagi. Yeay ! Haha, nanti aku kongsikan. Sekarang ni aku rasa penat sesangat dan mengantukkk yang overrr. Minggu ni sangat busy dengan macam2 benda. Takdak mood nak cerita lagi. Nanti2 lah.



Alhamdulillah, lega harini dah hari Jumaat. Esok dah Sabtu, jadinya dapatlah lena lebih sikit. Haha. Hmm, weekend ni tak plan lagi nak buat apa, mungkin nak siapkan proposal dan study untuk test yang aku pernah cerita dulu.

So, weekend korang nanti macam manaaaaa ? Semoga semuanya baik2 saja dan dipermudahkan oleh Nya. :) Jumpa esok jika panjang umur :)



posted from Bloggeroid


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM