Saturday, June 1, 2013

MANIFESTO - Juara VersusMY

Assalamualaikum dan selamat tengah malam.


Alhamdulillah, habis juga VersusMY untuk musim ke 2. Keputusan dah pun diumumkan lebih kurang pukul 12.15 tengah malam tadi. Kumpulan Manifesto dan Kyoto Protocol telah layak ke battle malam tadi dan akhirnya kemenangan berpihak kepada MANIFESTO. Yeayyy ! Tahniah3.



Tak sia2 Tomok promote suruh rakyat Malaysia vote Manifesto dekat Twitter, Instagram semua. Hehe. Performance diorang pun awesome sangat, jadi diorang memang berhak lah untuk menang malam tadi. Haha. Kuat gilaaa aku jeritt masa host umumkan yang Manifesto menang. I suka uolls. Rezeki mereka setelah usaha dengan sehabis baik. Btw, Tomok pun pandai guna gambar Arrian, anaknya untuk kaih undi. Haha.

So, dah boleh tidur lena lah semua peserta malam ni kan. Pengundi pengundi pun sama. So, tahniah sekali lagi kepada MANIFESTO, Tomok + Modred. :)




Gambar sepanjang konsert malam tadi. [via Instagram Tomok by Project2PI].











Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

Mya said...

oh. mya kena check kat utube ni. kat iz ni mya ketinggalan sikit hee. btw jum join segment mya:))

http://sweettedy.blogspot.com.au/2013/06/segment-winter-blogwalking-by-mya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA