Saturday, May 18, 2013

Penang Island ! Good day and time .. . .


Assalamualaikum, selamat malam. 

Entry pendek, ringkas dan padat. Sebab penat sangat harini, malas nak update panjang panjang. Haha. 

USM Penang
Alhamdulillah I'm having a good time at USM Penang pagi tadi. Best jugaklah dapat explore satu kampus USM yang besar ni. Haha. . Ni bukan kali pertama datang sini, selalu dah jugak. Tapi tak habis habis juga explore. Kahkah

Sekitar USM
Naik kereta dengan abah, 3 4 kali round dalam kampus ni. Lebih tu keluaq sat nak tunjukkan jalan balik dekat mak. Tersangkut dalam jam dekat jalan nak hala ke pusat bandar. Sabaq je lah. Haha. Penat3 pusing, singgah makan, tapi makan dalam campus saja. Boleh tahanlah makanan dan harganya

Cheese cake 
Arghhhh. Sukanyaaa cheese cake ni. Sedap sangat tau. Aku makan dua bekas tadi. Haha. Tak puas rasa. Kalau aku sambung belajaq sini, hari hari lah makan kek ni nanti. Haha. Kek ni ada dekat cafeteria Fajar Harapan taksilap aku tadi. 

Cheese Chocolate Cake. Sedappp
Kek ni pun sedap. Tetambah bila makan time pepanas tadi kan. Perghhhh. Cair je cake masuk mulut. Tapi yang ni share dengan mak la. Aku makan sikit je. Hehe

Jambatan Pulau Pinang
Dah atas jambatan on the way nak balik belah sana dah. Hujan sekejap masa atas jambatan tu. Tapi trafik berjalan lancar ja lah

Jambatan Pulau Pinang

Wehuuu
Balik ja dari pulau tadi singgah shopping sat dekat Sunway Carnival Mall. Best kau ! Haha. Dapat beli bag pujaan hatikuuuu. Barang barang yang lain banyak mak punya. Ihiks. Kita tumpang satu barang saja. 



Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA