Friday, May 17, 2013

Hospital Metro, Sungai Petani



Pagi tadi teman mak pergi hospital untuk appointment dengan doktor. Alhamdulillah, semua berjalan lancar.

Aku suka Hospital Metro ni. Kenapa ? Sebab makanan dia sangat awesome gilaa. Takat ni takpernah mengecewakan aku dan keluarga. Berbeza sikit dengan cafeteria di KPJ Penang sana. Kurang awesome sikit makanan kat sana. Tp service di ward sangat awesome dan bagus.

Haha. Orang pergi hospital nak dapatkan rawatan , aku fikir pasal makanan pulak. Biasalah, hantu makan. Lagipun tengah update ni sambil makan nasi goreng cina dari hospital Metro. Haha. Gigih bungkus nasi dari sana sebab sedap banget. Hehe. Oklah, nak update tu je.



P/s : Tahniah untuk lepasan SPM 2012 yang dapat keputusan UPU tadi. :)






posted from Bloggeroid

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM