Monday, April 22, 2013

Pahit Manis Semester 4 Bahagian III

Assalamualaikum.


Bersambung lagi kita ya untuk entry ketiga Pahit Manis Semester 4. Ahhhhh hah, mesti semua pakat bosan baca entry Pahit Manis aku ni ya dak ? Haha. Butang pangkah duk tersedia ada atas tu, klik saja. Aku taip ni untuk simpanan aku saja manatau boleh jadi kenangan untuk baca baca balik nanti. Jadi, senanglah kan. :) Btw, aku taip ni pun bukan macam nak buat essay 350 ptatah perkataan hah, saja taip sikit sikit sekali letak gambaq. Sapa sapa yang baca harap seronok la nuh. :P

So, lets proceed untuk aktiviti seterusnya.

22 Februari 2013 : Pharmacy Discovery Day


Overall, alhamdulillah Pharmacy Discovery Day yang dibawah seliaan Sir Fauzi untuk part 4 students berjalan dengan lancar sekali. Semua lecturer yang hadir masa tu berpuas hati lah kiranya dengan hasil usaha senior dengan junior ni.

Ok, sebenarnya Pharmacy Discovery Day ni adalah di mana kami akan membuat pembentangan untuk subjek kami iaitu PHC 225 - Social Pharmacy and Public Health manakala junior untuk subjek PHC122 - Microbiology. Ini macam lebih kurang sebahagian daripada assignments untuk carry marks kami ler. Uhuk3.

Untuk part 4, setiap group akan dapat satu penyakit dan kami akan presentlah penyakit yang kami dapat tu nanti. Alhamdulillah, walaupun tak menang apa2 on that day, tapi sangat berpuas hati sebab i did enjoy the exhibition made by us. Sebabnya aku teroka habis satu laman tu pergi setiap booth. Hehe. Besttt sangattt2 tauu. Haha

Untuk group aku, kami dapat tajuk Menopause. Urghh, memang pusing kepala jugaklah sebenarnya nak fikir nak hias apa. Last minute punya idea, ah lantaklah cantik tak cantik asal berhias. Hehe

Persiapan booth. 

Designer yg sangat dikagumi

Sebahagian dari ahli group

Taraaaa. Booth menopause. Tak cantik ? Ahh, janji berhias. Hehe


Jiran depan kami. Halitosis

Madam Wong a.k.a PA kami ! :)

Sir Azwandi yang begitu kagum dengan ovari tersebut. Haha

Faizahhh, mish you already. :(


Jiran sebelah. Eye disease




Booth junior. :) Diorang sangat sangat kreatif tau !



Gambar ni sangat sweet okayy. Haha

Aiman Terengganuuu



Saya dah mula rindukan mereka. :(


Dimana ada kami, disitu ada booth. Dimana ada booth, mesti ada gambar. Hehe. (:


Ahli group. Terimakasih awak untuk gambar ni. :')

Junior + senior + lecturerss. :) :)
Ini saja untuk entry kali ni . Walaupun penat jalan sini sana tapi seriusly, i did enjoy myself that day. Jalan sana sini dengan Tiqah, ambik gambaq merata rata. Haha. Setiap booth kenal kami. Suka benar ah ambik gambaq kan. Hehe. So, berjumpa lagi untuk entry yang terakhir nanti. :)


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA