Saturday, March 9, 2013

4 words. -B.U.S.Y-

Assalamualaikum, selamat petang.

Oh, terasa lama sungguh ya tidak ku update blog ini. Terasa kekosongan pula. Haha. Well, macam tajuk entry kali ni, ya aku memang busy. Busy amat dan tersangat. Too many things to be settle down, to think about. Argh, i'm gonna crazy you all. Sobsob.

Btw, the most important things, about 90% of the assignment had been submitted last week and last 2 weeks. Arghh, what a relief i think. Sleep at 3 a.m is common now. Wake up early to get ready to class at 6 am. *sigh*




And also, the most scared one is ENT's presentation. Went very smoothly. So happy, like seriusly. :-) Thanks God for the day. Alhamdulillah.

Minggu ni pun jadual penuh, kelas Isnin sampai Rabu, Rabu ada test 2 dan quiz 2. Khamis ada seminar research dan final briefing tentang ptactical. Jumaat pulak ada bengkel SPSS, software nak keyin data tu. And, on that day also got something happened. Dan harini, Sabtu ada appointment doktor. Argh, what a life i have. Haha.

So, sekarang tengah gigiih habiskan study for next 2 test next week and another 2 test another 2 weeks. Urghh, i'm gonna die soon like this. Too many fact, drugs to be remembered, to be understood. Pity me.








Oklah, sampai sini dulu. Nak siap untuk solat Maghrib dulu. Ada masa, aku update lagi. Bye, assalamualaikum. :-) Jaga diri. Jaga iman. Jaga amal. Jaga hati. :-)

posted from Bloggeroid


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

Cinta Misteri said...

sama lah kita...busy jer manjang. dgn keje lagi study lagi, actvt2 kawan2 lagi, riadah, family keduabelah...last week baru settle submit 3 assignment. presentation seua dah lepas. tinggal exam jer early april nnti...huhuhu....

takpalah busy asalkan kita happy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM