Monday, February 4, 2013

Page 35 of 365. Hello February ! :-P



Its been a while since my last post. Hello, and assalamualaikum guys and girls out there ! Pheww. Intro baru dah macam mat saleh gituu. Haha.

So, yeah lama pulak rasa tak menaip, pejam celik pejam celik dah pun masuk bulan February 2013. Rasanya bagaikan hari2 yang lalu ditiup laju dek angin. Pergh, kemain ayat. Haha. Okay, kali ni nak update sikit to welcome February to my life which will become most and ever buziest month for me and friends.

Kenapa aku cakap bulan paling busy ? Haha. Sebabnya awal2 bulan lagi, 1.2.2013 aku dah start sibuk tak menang tangan program sana sini, test, quiz, business proposal yg urghh sakitkan hati dan memacam hal lagi. Ya Rabbi, kali ni memang betul2 tak cukp rest baq hang. Paksa diri sesangat. Caffeine takyah cerita, hampir setiap malam consume sb nak stay up utk habiskan kerja2 yg ada plus nak study lagi.

Well, it is student life, friends. Like or not, you have to face it. No matter what happens. Just pray that you will be the strongest person to go through it.

So, now we're in February, thats mean i only have about one and half month to spend time with my beloved friends and housemates. Sobsobs, i can 't imagine my life without them, which always cheer me up whenever i feel like what to go far far away for all those things.

Hmmph, actually i really what to story about 2 programmes that i've attend during this weekend. Next post, maybe ? Sebab sekarang aku tengah fokus untuk test ENT a.k.a Keusahawanan yang agak mencabar bagiku. Wuawua. Penat weh baca semua tu.

Ada dua program yg aku akan cerita nanti, satu berlaku hari Jumaat iaitu Deworming Program dan satu lagi berlaku semalam, Ahad iaitu Rx Family Day 2013. Kalau nak tau, tunggu jelah yo ! :-P

Rasanya sampai sini dulu kot. Dah panjang semacam pulak rasa kan. Haha. Maaf atas kecampuran bahasa rojak dlm entry ni. Hewhew. Jumpa lagi next entry, bye ! :-)



*ENTmodule, so many wording. :O *

posted from Bloggeroid


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

AyueJean AJ said...

Janji faham apa yang ditype kira dah okaylah tu.....
Banyaknya program...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM