Friday, February 15, 2013

Cuti dah nak habis. T___T

Cuti dah nak habis



Tinggal lagi beberapa hari

Assignment tak siap, semalam baru dapat yang baru

Sedih, pedih 

Susah nak terima yang cuti dah nak habis

Lepasni confirm akan jadi sibuk yang teramat sangat.

Aku yakin sesangat lah.

Tetambah dah nak dekat hujung2 semester, 1 bulan lebih tinggal ni

Ya Allah , kejapnyaaaa rasa. Sobsobs

Entry kat blog ni pun dah asyik tertangguh je.

Bila nak updatenya.

Since balik dari Kelantan tu, aku sesangat lah banyak kerja. 

On9 selalu jugak, tapi nak update tu lah susah sikit. HAHA

Mungkin ada masa free nanti aku update. 4 entry rasanya tak buat lagi

Okay2, lepas lepas ni eh

Sekarang kena study dulu. Test Isnin nanti. Serabut. T__T

Oklah, saja nak taip buat luahan perasaaan ku. Hewhew

Jumpaaa lagiii ahhh. Bubyee. ~

~FB~


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

Shereen Yahya said...

sama la kita . balik u nanti tiap2 minggu ada presentation .
all the best awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM