Saturday, January 19, 2013

Memendam lebih baik dari meluahkan . :')



Mungkin ramai yang tak setuju, tapi inilah aku. Susah untuk meluahkan apa yang aku rasa dekat orang, walaupun dekat parents. Mungkin lebih senang begituu. In fact, itu sebab aku buat blog. Sebab kat blog memacam aku boleh cerita. Kisah apa aku orang nak baca. Haha. Oklah, nk sambung buat kerja. Bye ! Selamat berhujung minggu. :-)

posted from Bloggeroid


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

3 comments:

Farina Hunny said...

kadang-II kawan alam maya lagi better untuk jadi teman bkongsi masalah :)

bila baca, komen . then abis kat situ .

kalau kawan yg betul-II ada depan mata, kadang-II bila kita kongsi, dorang tatau na cakap pe or maybe ta abes kat situ dorang akan cakap2 hal kita dgn org lain pulak .

AlyaaIBH said...

@Farina Hunny

Betul2. Sokong awak ! In reality, there are so many fake person. Kdg2 nk cerita pn kena fikir 5, 6 kali. Huhu

the tempo of life said...

samalah kita :D susah juga nak luahkan face to face. sebab tu ada blog. hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM