Tuesday, December 11, 2012

You're such annoying !



Well. Honestly, you are ! Actually, you're so annoying not only to me, but to others too.

Belum masa kau tau segalanya. Baru terbukak pekuk sikit dah gelabah gila babi. Belum tau semuanya lagi tu.

So yeahhhh. Memang aku buat mcm tu, tapi yang nk over reaction kenapa ? Siap nak angkut geng bagai. Tak gentar la wehh.



So, apa yang patut aku lakukan ialah stay cool ! Nak handle orang2 mcm ni perlukan kekuatan mental. Haha.



Rasanya macam nak kena baca buku macam nilah nanti. Senang sikit nak handle nanti. Haha.

So, itu saja luahan perasaan pasal orang yg annoyinggg ! Babai.

*Google Images*

posted from Bloggeroid


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

Hanih Borhan said...

setuju,mental kena kuat...dgn org2 mcmni,tak payah nak selalu dilayan everytime,lagi kita layan,lagi dia suka...so,kita cool2 je...sekali sekala kita meletuplah kan,haha,baru t'kejut t'berak dia waktu tu nanti...hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA