Monday, December 10, 2012

Replacement Class for Week 2 and Week 3



Ya, ya. Berjumpa lagi kita. Haha. Selagi dapat internet connection dan ada benda yang aku nak taip, aku akan taip. Biarlah orang taknak baca pun, tetap akan ku coretkan di sini. Hewhew.

So kalini just nak share pasal replacement class a.k.a kelas ganti. Normal bagi kami pelajar farmasi untuk menggantikan kelas pada hari2 t'tentu untuk cover silibus pada mana hari yg sepatutnya silibus itu diajar, kami tidak mahu datang ke Bertam. Haha. Bukan malas cumanya bila sehari 2 hanya ada satu kelas tapi kena tunggu buang masa kat Bertam macam yg tengah b'laku sekarang ni hah. So, mereka2 yg b'tanggunjawab mengatur kembali jadual2 dgn baik. Walaupun mcm serabut sbb bnyak benda nak kena sumbat dlm satu2 masa. Tp pasrah jelah.

Kelas ganti ni selalu berlaku bila mana budak2 yg jauh nak balik kampung halaman. Week 3 iaitu minggu depan, dah start midsem, jadinya kebetulan Khamis takde kelas sebabnya ada Hari Kualiti di main campus, jadi bnyak kelas kena diganti.

Apa2pun, makin banyak ilmu yg diterima, makin banyak tugas utk study perlu dilakukan. Wuawua. Semoga aku terus kuat untuk hadapi sem ni. InsyaAllah. :)

posted from Bloggeroid


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum nurul....teruskan usaha yer...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA