Sunday, December 2, 2012

Izyan : Juara MasterChef Malaysia Musim Ke 2 !



Tonight is double joy for me ! Yeay me ! 

Haha. 

Mulamula gembira kerana Malaysia menang lawan Indonesia.

Dan sekarang, gembira sebab peserta favourite aku untuk MCM 2 ni jadi JUARA !

Yuhuuuuuuuuu... Tahniah3.

Tahniah diucapkan kepada..

Izyan Hani, Pegawai Geologi, Selangor

Well, aku memang expect dah yang dia akan menang. Bukan sebab rupa ka apa.

Tapi sebab talent yang dia ada. W/pun ada pasang surutnya .

Namun, dia berjayaaa jugak harungi ! Fuhhhh.

Hmmmph, sebenarnya, Izyan ni peserta favourite keDUA tau.

Yang asalnya, support Nina, tapi dah takdak rezeki dia kan. 

So Izyan, selamat datang ke dunia kulinari !

Biarkan dan abaikan suara2 busuk yang berbunyi di belakang tu.

Sebab diorang jeolous youuu. Tak dapat masuk MCM. Haha

Arghh, mengarut sudah. 

Keluar dulu, mahu tidur. 

Selamat malam.

Akhir kata,

TAHNIAHHHHHHH 

TOOO

MALAYSIAAA

DAN 

IZYANNN !!!

^_______________^


*gambar Google*



Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM