Tuesday, December 18, 2012

Dan akhirnyaa aku DISEDUT !


Hai semua. Assalamualaikum dan selamat malam.

Alhamdulillah, dapat juga update blog. 

Well, sebenarnya boleh je nak update bila bila pun, cumanya aku tak larat nak menaip ni hah

So, ingat nak update sikit malam ni sebelum pergi tidur. Haha

Oh ya, kalau siapa ada baca prev entry aku, mesti tau pasai pa aku nak cerita ni

Aku disedut ? Kenapa disedut pulak? Pelik pulak buunyinyaa. HAHA

Ermm. Sebenarnyaa nanah dari telinga aku dah pun berjaya disedut oleh doktor.

Doktor pakar KPJ Penang, specialist ENT.

Tapi, still aku kena pergi next appointment untuk bersihkan lagi.

Doktor kata macam teruk saja bahagian dalam telinga aku kalini

Entahlah, aku taknampak pun apa yang dia nampak. HAHA

Alat yang digunakan lebih kurang macam gambar atas tu. 

Dan oleh itu, aku dapat MC semalam (Isnin) sebab..

Lepas sedut tu akan rasa dunia berputar2, bintang menari2 dikepala.

HAHA. Pening lah maksudnya tu.

Habis untuk hari Isnin.

Hari Selasa pulak (harini) aku dapat MC lagi dari Klinik Putra.

Backpain meh.

Sebab jatuh bilik air haritu. Ada aku ceritakan dalam prev entry.

Sakit kalini memang rasa over teramat ah.

Sampai bahagian atas pun rasa backpain ni.

Last2, dapat ubat painkiller. 

Doktor suruh buat X-ray, aku taknak.

Kang detect mana2 bones masalah ka, takpasal2 kena pi hospital. Taknak ah aku. HAHA.


So, esok (Rabu) aku ada kelas lagi. Harap backpain ni takteruk sangat. Lagipun, esok dah nak start cuti dah. 

Yuhuuuuuuuuuuuu. Tak sabaq meh. Penat dah tengok nota dan ubat2 ni. HAHA

Padahal baru 3minggu lebih duk kat kolej ni hah

Asalnya nak cuti terus sampai esok, tapi macam malas saja. 

Baju2 tak kemas apa2 pun lagi. 

Ermmm. Nak update sampai sini dululah

Dah nak tidur. Sejak2 sakit ni, kerja tiduq awai saja.

Kuikui. 

Semoga esok dan hari2 seterusnyaa aku makin sihat dan sihat.

InsyaAllah. :')

*Google Images*







Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA