Sunday, November 25, 2012

Getting Worst. T___T


Demam semakin kebah. ALHAMDULILLAH.

Selsema makin TERUK.

Everyday akan bersin, bersin, dan bersin.

Hidung sakit tak payah ceritalah. Menderita jugak.

Dan yang paling tak bestnyaaa dan teruknyaa.

Batuk makin menjadi jadi. Ubat dah telan banyak dah.

Tapi, still. Tak hilang2. Makin teruk ada.

Sebabnyaaa...

ADA KAHAK !

Yeahhh. Aku memang benci sikit bila batuk ada KAHAK.

Sebab aku takdapat bernafas dengan baik lepas tu. Uhuk3

Sampai sekarang pun, still kena kawal bila batuk, risau tak cukup nafas. :'(

So, memang tak dapat nak update sangat blog.

Dahlah taklama lagi nak masuk belajaq dah. 

Aaargghhh, tak kira. Nak update jugak pasal vacation tu. 

Sila tunggu ya. HAHA.

Ok bye. Nak rehat dulu. 

*gambar google*


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA