Monday, November 19, 2012

Demam


Assalamualaikum dan selamat malam

Wahhh. Sudah hampir seminggu ya aku tak update blog ni. Sunyi semacam saja trafik kat sini. Ermm.. Takpelah, tak kisah pun. Hihi. 

Kepada mereka yang ternanti, *eh, ada kaa? * HAHA. Sebenarnya, aku tak berapa sihat ataupun bahasa senangnya aku DEMAM ! Sangat tragis, balik balik dari bercuti saja terus demam. Hambikk kau !

duadua gambar dari uncle google

Aku dah balik Penang dah pun Jumaat haritu, tapi dek kerana sangatlah taklarat nak menaip bagai, makanya terbengkalailah blog ni. Haha. Online FB dengan Twitter pun pakai phone saja. Malas on laptop. 

So, semalam baru pi klinik, dan jumpa doktor comel*ehem3*. Baru ambik ubat dan makan. Padahal demam since balik haritu lagi. Biasalah orang degil nak makan ubat macam aku ni, dah teruk baru nak pi klinik ambik ubat. Kihkih.

Erm, sekarang dah getting better, cumanya kena rehat banyak. Blood pressure tak normal, bunyi pernafasan dan corak pernafasan pun tak stabil. Lain macam saja. Uhuk3

In shaa Allah, kalau takat nak update blog ni, boleh lagi lah kot lepas ni. Sebab dah takleh keluaq pi mana mana kan. Haha.

Kepada kawan2, mohon doakan agar aku cepat sembuh dan sihat ! Amin. :)

p/s: Jadi pelajar farmasi, taksemestinya aku suka dengan ubat2an ni especially bila kena makan ubat. Huhu.


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

3 comments:

Pwincess sarah said...

moga cepat sembuh... :)

bykkan berehat la..

hazanis said...

semoga cepat sembuh. :)

maszull said...

assalamualaikum nurul...semoga cepat sembuh yer...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM