Thursday, November 22, 2012

Bila semangat hilang. =_=

*Google*
Idea nak update blog sangat sangatlah banyak dan mencurah curah. Tapi, bila semangat nak menaip tak dak, semuanya hilang. Lalu dibawa angin sepi. Uhuk3. Banyak benda nak dikongsikan di blog ni especially part pergi bercuti haritu. Tapi, macam tak terupdate jugak. Aishh. Dengan masalah laptop lagi, memang sangat mencabar minda dan emosi kala ini. Kesihatan pulak makin teruk. Erm. Mungkin perasaan aku saja kot, ubat dah telan banyak walaupun terpaksa. Hmmmphh. Aku akan cubalah untuk update jugak story aku bercuti haritu. Tapi, sikit2 saja, taip panjang panjang bukan ada yang nak baca, buat habeh tenaga saja. HAHA. So, babai.. Jumpa lagi bila aku update nanti. :)))

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

Ain Dzaya said...

kene urut jari jemari dulu..baru la mood datang..^^

Ain Dzaya said...

kene urut jari jemari dulu..baru la mood datang..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA