Tuesday, September 11, 2012

Minggu yang agak super sibuk !

Yeaaaaaaaahhh. Dah lama jugak la tak update blog ni. Kalau dulu, sehari tak update, rasa tak tenteram. Tapi sekarang , bila dah super sibuk, aku dah tak berapa nak fikir sangat dah semua ni. Aku hanya aktif di twitter dan FB dan lebih hebat aktif di twitter. 

Walaupun sekarang ni aku ada kat rumah dengan kelajuan internet yang agak superb, namun bila mengenangkan kesibukan yang melanda sejak akhir akhir ini, maka aku jadi tak tenang nak bukak latptop dan update blog. Hewhew~ 

#Mr Google#


Oh, malam ni pun curi curi je update ni sebab alang alang bukak laptop untuk selesaikan assignment yang tertunggak, tiba tiba terlintas nak update blog. Hehe. Well, minggu ni memang aku agak super sibuk dan super stresssssss ! Banyak benda yang berlaku, padahal hari ni baru hari Selasa. 

Isnin, iaitu semalam. Niat asalnya nak puasa dan memang dah puasa pun. Tapi, akibat sakit yang melanda dan atas nasihat mak, aku terpaksa bukak puasa jugak. Sebab muka dah pucat teramat masa tu, dengan bibir kering lagi. Drive pun taklarat nak pegang stereng. Asyik nak marah marah ja masa tu. Huhu. Masa jawab test lagilah, tak tenteram duduk. Soalan senang pun tak dapat nak jawab. Sedih jugaklah. Memang kemurungan kejap lepas tu. 

Dan alhamdulillah, lepas berbuka puasa aku dah semakin pulih. Pulih yang agak biasa lah. Rasa pedih tu ada lah jugak. Huhu. Lepas tu, harini pulak. Hari Selasa, ada test PHC 214. Yang sangat dan terlampauuu lah susah bagi aku dan jugak mereka. Stresssssssss teramat tau tak ! Huhu.

Oklah, nak update tu je. Nak sambung studyyy pulak. Jumpa lagi nanti. Btw, esok aku ada speakiing test. Doakan aku keyhh. Hehe. Babai~

#Mr Google#


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

maszull said...

assalamualaikum nurul...selamat berjaya...:)

Cinta Misteri said...

CiM pown sama... superbBusyness... lagilah class dah nak start lagi 2 weeks, mcm lipas kudunglah jawabnya, mana kojer lagi, anak2 lagi, en.hubby lagi, assignment lagi, exam lagi, jimba2 pown nak jugak, blogging.....taktau brapa kerap boleh buat in a week

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA