Monday, June 4, 2012

Makin Sihat. :')

Alhamdulillah, hari ini aku makin sihat dan dapat lah buat kerja2 yang banyak tertangguh sebelum ni. Esok akan bersambung kerja2 mengemas barang. Malam ni rasa malas pulak. Hihi. Sebelum tu, terima kasih sangat2 aku ucapkan kepada mereka yang rajin datang dan comment entry aku terutamanya pasal entry first doodle from photoshop tu.. Hihi. Errr..Rasa nak buat sesuatu je untuk orang yang selalu datang comment tu. InsyaAllah, ada masa nanti aku buat sesuatu eh.: ) Okay, atas tu satu lagi doodle yang aku buat. Doodle yang ketiga aku. Yang kedua, yang bawah ni. Haha. Mesti pelik kenapa ada muka saja. Memang lah, sebab baru belajar sampai muka. Badan dan baju belum lagi. 
Haha. Mesti pelik kenapa ada muka saja. Memang lah, sebab baru belajar sampai muka. Badan dan baju belum lagi. Haha. Nanti-nantilah ye aku belajar lagi. Aku dah takdak masa dah sekarang. Sibuk nak prepare masuk universiti balik dah hujung minggu ni.

Okaylah, just buat entry nak bagitau yang aku MAKIN SIHAT ! Jadilah, bolehlah aku menghabiskan sisa2 cuti ni dengan jayanyaa. Hehe. Nak blogwalking pun senang dah. :) Maka, tunggulah aku di blog korang ye ! Babai. 

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

6 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

Alhamdulillah sis dah sembuh... enjoy ur holiday ek.. pandainya buat doodles ni, ena tak reti langsung.. camne korg buat ek.. hurmmm jeles sbb nk tahu buat juga...

Sheila Eiman said...

semoga betul-2 cepat sembuh ya!!!

Aine Ainun said...

hy alya...
salam kenal=))

9n0L4 said...

comel dudel die. nnt buat badan pulak ehhh. mesti lagi cumil. ;)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

comey laaa katun tu..

cikwahidaidris said...

gud for you ;) btw, cute nyaa doodle ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM