Thursday, June 28, 2012

Lama tak update blog.


Selamat malam.
Makin hari aku makin sibuk. Dengan training bowling untuk SAF lagi. Fuh, memang mengah jugak laa. Study macam biasa. Makin lama makin susah. Otak dh kena aktif balik dah lepas ni. Kalau tak, habislah aku. Oh ya, harini aku ada dua lab. Letih tu jangan tanyalah. Tak terkata kot. Lab pertama, Sterile boleh tahan lagilah. Lab kedua, SDF tu yang mencabarnyaa. Aku rasa cramp habis satu badan ni hah.
Erm. Sebenarnya, aku banyak benda lagi nak bercerita kat korang. Mungkin esok kot, lepas aku dah free sikit sebab malam ni kena cover study. Esok ada first quiz. Hoho. Mencabar habisla. Doakan aku boleh jawab ye.
Oklah, nanti aku update lain. Ada sebab jugak kenapa aku update malam ni. Saja nak try bloggeroid kat phone ni hah. Haha... Terkantoi sudaa. Oklah, jumpa nanti.. Babai...
Published with Blogger-droid v2.0.6

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

6 comments:

Yana Libra said...

gambar senget..huhu~

♥ Miss Hearty ♥ said...

nanti update2 la selalu ek :)
anyway, gud luck for ur quiz ! ^^

fiQRa said...

bloggeroid tuuuu.. hehe gud luck quiz :)

Asyiqin Haulisah said...

good luck ye. do the best. nanti rajin2 update ye. :)

Misya Mialen said...

kepala sy senget tgk gmbr. hihihih. take ur time yea;)

Linda AnNur said...

penuh gaya ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA