Friday, June 1, 2012

Simple GiveAway by Chocolate-Vochelle Blog.Jum join !

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Hyep ! Join GA lagi untuk ke berapa kali pun aku taktau. Takpernah ada luck pun. Haha. Saja-saja mencuba. Sebelum ni, aku pernah join segmen dari Rochelle ni. Segmen doodle yang comel-comel tu. Haha. Masih belum sempat nak buat entry pasal dapat doodle free ni. Nanti nanti lah ye. Ok, kali ni join GA dari Rochelle jugak. Korang-korang yang baca pun, rajin2 kanlah join ye. Hadiah agak menarik ! Hehe. :)

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

dari segmen yang sama, http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html. jom menang banyak hadiah http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html and http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Sofea Riena said...

singgah sini , dari GA yg same (:

http://blogrinala.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA