Thursday, June 21, 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA

Assalamualaikum dan selamat malam semuaaaa..

Oh yeah ! Apa khabar semua harini? Aku, alhamdulillah masih dapat menghirup udara segar lagi pada hari ini. Harini agak memenatkan sebab jadual yang full dari pagi sampai petang. Okey, aku takmau cerita dalam cerita ni pasal apa yang aku buat harini, esok, lusa dan so on. Malam ni biaq aku join segmen dululah yee.

Kalini aku nak join segmen Ben Ashaari. Oh, begitu lama aku rasa Abg Ben tak buat segmen. Al-maklumlah busy sekarang sejak dah bekerja sendiri sambil menjaga Qhaliff Iman. Dah besar dah Qhaliff, comel tetap maintain. Haha.


Soalan yang perlu dijawab.

Blog macammana aku suka baca dan kenapa?

Well, macam kebanyakan blogger lain berkata. Kami suka singgah blog yang ringan, loading laju, widget tak berterabur dan juga sedap mata memandang. Blog yang simple namun penuh bermakna apa yang ditulis. Buat blog yang ada turun salji-salji, tulisan warna warna, susah jugak nak baca entry. So, bagi aku serta untuk memudahkan aku yang selalu susah nak dapat connection yang laju, hanya bila blog yg ringan2 ja, aku singgah. Senang. Haha. Tapi, kalau connection laju, blog korang ringan ke berat ke aku singgah je. Nak baca entry kan. Oh, blog personal pun aku suka baca. Manalah tahu,boleh share-share apa yang berlaku pada dia pernah jadi macam kita kan. Hehe. Oklah, yang tu saja kot. Babai.

Thanks pada sesiapa yang sudi singgah blog personal unofficially ni. Haha.


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

18 comments:

Cik Nur said...

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)

nur follow sini.. #710

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Encik Zaharin said...

As Salam..singgah dan dari segmen yang sama,done follow u, sudi-sudilah melawat

Thania Ismail said...

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

deno said...

hye! deno datang dari segmen yang sama! deno dah folo sini! jemput la ke blog deno nanti ya :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Pecinta pink^^ said...

salam.wah betul tu..tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

Cik Rongoks said...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

sukagelak said...

singgah sini baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

sukagelak said...

singgah sini baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

SuparMan SuaRez said...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty said...

Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

singgah dr segmen yg sama sambil follow :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Ayuni Yusop said...

salam perkenalan!
datang dari segmen yang sama!
done follow!^^

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

p/s:happy berblogging!

bai baizura said...

golek sampai kat sini:)) skodeng blog ni.dtg dr segmen yg sama:)

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

salam..singgah dari segmen yang sama ^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA