Friday, May 4, 2012

Perkahwinan Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari


Tinggal beberapa minit sahaja lagi sebelum pasangan bahagia, Awal Ashaari dan Scha Al-Yahya akan disatukan dalam majlis akad nikah yang akan diadakan sekitar jam 9 malam. Siaran langsung akad nikah pasangan ini dapat ditonton di saluran Astro Ria dan Astro Awani. 

Bukan itu sahaja, Astro Ria juga telah lebih awal menyiarkan rangkaian program-program istimewa yang berjudul Seia Sekata SchAwal yang memaparkan perjalanan kisah cinta pasangan bahagia ini semenjak 13 April lalu.
Fanpage Scha Alyahya
Waaah, kelas gitu. Majlis akad nikah pun ada siaran langsung. Hihi, tiba2 teringat masa majlis akad nikah Dato' Siti Nurhaliza. Erm. Apa2pun, semoga semuanya selamat saja sepanjang majlis pada malam ini. Well, aku memang minat dengan mereka berdua ni tambah2 Scha. Fuh. lakonan dalam Awan Dania tu memang berkesan la. Terbaikk. Lakonan Awal pun apa kurangnya, ada aura tersendiri gituu.

So, kepada mereka berdua, selamat pengantin baru diucapkan. Semoga kekal hingga ke akhir hayat. Takmau gaduh2, takmau cerai2. Nanti jadi tak sweet pulak. Hihi. Oh ya, rasanya ramai yang tau kan yang si Awal ni propose Scha masa program Propaganza. Haha, Syok gilaaa dapat bear besar. Hikhik.

Fanpage Scha Alyahya

Besarnyaaa awakk. Haha. #fanpage Scha#
Err, oklah. Lepas mereka akad nikah nanti, aku update lagi okey. Eh jap, tentang bulan madu mereka, katanya memilih New York sebagai destinasi pilihan. Takpa2, satgi aku cerita lain pasai bulan madu ni.

To Awal Ashaari, jangan gugupgugup, baca bismillah banyak2. Haha. Bajet ada yang baca. Oklah, gerak dulu, mau tengok siaran langsung akad nikah mereka. So sweet la both of u. Kbai. :)

#google#

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM