Thursday, May 3, 2012

Al-Fatihah. Takziah untuk Bob Kuman sekeluarga. :'(

Assalamulaikum dan selamat petangg..

Daripada Allah kita datang dan kepada-Nya jua kita kembali. Innalillahiwainnailaihirojiun. Al-Fatihah. Takziah diucapkan kepada keluarga Bob Kuman sekeluarga. Seperti yang diketahui umum, Bob Kuman telah pun dijemput Illahi pada pukul 4.38 petang 3 Mei 2012. Terkejut aku masa baca tweet2 yang ada dekat timeline tadi. Takpuas, bukak FB tapi takdapat clue lagi, last2 tengok blog BenAshaari. Betul berita itu. SubhanaAllah. Sedih pulak aku rasa. Baru 2 hari lepas aku tengok arwah kat Astro dalam program Super Spontan tu. 

Itulah kuasa Allah. Jika dah sampai ajal, taklewat sesaat dan takcepat sesaat. Semoga roh arwah Bob Kuman dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang yang beriman. Aminn~

Sesungguhnya, negara kita telah kehilangan seorang pelawak yang berbakat besar dan diminati ramai. Kepada yang membaca entry ini, marilah sama2 kita sedekahkan al-Fatihah untuk arwah.


Masa masih hidup pun dah menderita sakit. keciannya. :'(
gambar ketika orang mula berkata bahawa dia sudah tiada lagi. padahal itu semua tipu belaka. takbaik betul orang tu.

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA