Monday, April 9, 2012

Syafiq Yusof [Pengarah Muda SAM]

Assalamualaikum semua..

Okay, update lagi kita ye Haha.. Well, siapa yang tengok tadi ABPBH 2011 mesti nampak kan yang tadi ada satu keluarga yang naik pentas untuk menyampaikan anugerah. Keluarga yang Alyaa maksudkann ialah Keluarga Dato' Yusof Haslam. Waaa.. Kelas gitu bawak anak2 naik pentas sekali. Haha. Masa pengacara umum tu baru Alyaa perasaan, eh ada semua nama Yusof, anak beranak ka? Alih2, Dato' Yusof Haslam sendiri yang bagitau dan perkenalkan anak2nya. Kalau yang si Shamsul Yusof tu, of course la Alyaa kenal. Siapa tak kenal kan. Haha.

Erm, malas nak taip banyak2 pasal ni. Just nak introduce sikit2 je pasal dia ni sebab tak lama lagi confirm2 pulak Syafiq Yusof ni akan glamour macam bapak dengan abang dia. Haha.. Well, macam yang ada kat tittle tu, Syafiq Yusof ni dah pun mengorak langkah ke arah bidang pengarahan. Dia sudah pun mengorak langkah untuk membuat filem yang bertajuk SAM [Saya amat mencintaimu]. Kalau tak salah, pelakon utama filem ni Shaheizy Sam dengan Lisa Surihani. Ini antara hasil carian Alyaa di google. Hihi. Sanggup kau search google. Muehehe.

Syafiq Yusof [Pengarah Muda SAM]

Keluarga bahagia. :)

Sedutan filem SAM.

Shaheizy Sam dengan Lisa dalam SAM. :)
Haha. Dah macam kahwin betul2 pulak mereka kan. Hihi. Erm, hasil carian di google juga, Alyaa dapat tahu yang filem ni menelan belanja sebanyak RM 1.6 juta. Fuhhh.. Semangattt. Banyakk tu. Harap2nya, filem ni mampu menarik minat ramai penonton kerana tajuknyaa macam menarik ja dengan gandingan pelakon2 hebat ni. Ngeh3. Oh, lupa pulak nak bagitau. Syafiq Yusof ni baru sahaja berumur 18 tahun. Yehuuu. Muda lagi tuuu. Haha. *mood gatal*

So, sampai sini dululah. Kalau korang nak tahu pape lagi, better search google lah ye sebabnya tak banyak maklumat pun yang Alyaa dapat tadi. Sobss. Erm, dengar kata tadi, Syafiq Yusof bagitau yang SAM ni akan keluar masa Hari Raya Aidilfitri. Waaa, masa raya2 tu nak layan filem cinta. Haha.

p/s: Shamsul Yusof pun kemain nk promote filem dia  masa si ayah, Dato' Yusof tanya tentang filem SAM ni kat Syafiq Yusof. Haha..

sumber gambar : Mr. Google
Sekian.


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

Papa Mifz said...

anak beranak terlibat dalam industri perfileman yer...terbaik...

Nurul Alyaa said...

@Papa Mifz

haha. kan2.? dhsyat la keluarga ni. hihi. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA