Sunday, April 29, 2012

Segmen : Miss Z Cari Blogger

Assalamualaikum dan selamat malam. 


Malam ni nak join segmen pulak. Ya, aku tau aku dah makin kurang update sekarang. Mungkin aku masih perlukan masa lagi untuk pulihkan keadaan diri aku ini. So, buat sementara ni aku hanya akan update untuk join join segmen atau GA kalau ada.

So, ayuh kita teruskan. Kali ni join segmen dari Miss Z Berceloteh. Segmen yang bertujuan untuk mengumpul seramai mana blogger yang ada selain nak menambah kenalan. Okay, segmen yang terbaikk sebab tujuan yang simple dan padat. Nak join pun tak banyak kerenah. Senang saja syaratnya.

Jadi, kepada mereka yang singgah blog Chubby Itu Menarik ni, selamat datang diucapkan. Semoga senang berada di kawasan blog ini. Blog ini mungkin tak sehebat blog yang lain, tapi blog ni mempunyai ciri2nya yang tersendiri. :)



Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

17 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

Terima kasih sbb sudi join segmen miss z^^

jom terjah blogger lain ^^ JOM!!

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

FL blogh0use said...

jalan2 waktu malam tanpa arah tujuan @.@

hye there ! ;)

Mala Nasohah said...

Salam.Mala Nasohah buat GA Special.Join http://adeqrifqi.blogspot.com/2012/04/thank-you-cikgu-giveaway-by-mala.html

Fara Chew said...

dtg dr segmen yg sama.
done follow u.
follow me back.
nice to meet u.. =)

http://farachew.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

Pecinta pink^^ said...

Salam,,saya sggah bw sini..dri segmen same..salam knalan ye,,jmput sggah ke blog pink saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html thanx ye(^_^)

Nurul Alyaa said...

@MISS Z BERCELOTEH

u're welcome. :)

Nurul Alyaa said...

@FL blogh0use

hye2, jemputlah singgah. :)

Nurul Alyaa said...

@Mala Nasohah

waalaikumsalam. thanks sebab invite. :)

Nurul Alyaa said...

@Fara Chew

hai awak tu, saya dah follow awak. hihi~

Nurul Alyaa said...

@Pecinta pink^^

silalah singgah lagi. dah follow awak. :)

Mrs.BuduBilis said...

salam kenal kalau belum berkenalan lg.. saya datang dari segmen yang sama nak wb. follow kalau belum follow ^_^ coz i done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

Mrs.BuduBilis said...

salam kenal kalau belum berkenalan lg.. saya datang dari segmen yang sama nak wb. follow kalau belum follow ^_^ coz i done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

Piweet said...

salam perkenalan....dtg dr segmen yg sama....follow awak jgak, follow sy blik k...huhu=)

Jom ke blog saya:
http://piweeteacher.blogspot.com/

Nurul Alyaa said...

@Mrs.BuduBilis

salam perkenalan jugak untuk awak. :) saya singgah blog awak dan follow laju2. hihi. ^_^

Nurul Alyaa said...

@Piweet

salam perkenalan. jumpalah singgah ke blog saya. terimakasih follow saya. jadi, saya ke blog aawak dan follow laju2 jugak. :)

Nur-Azam Shahdan said...

salam :)
datang dari segmen yang sama
jemput ke blog saya ye

latest entry: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/anda-suka-benda-comel-introducing.html

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen miss Z
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/kemas-kini-bloglist-dan-segmen.html
Komen di sini yek..sebab saya akan masukkan anda dalam bloglist saya..
Thanks and follow!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA